ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Eastbourne Storbritannien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Hitta kurser i Eastbourne i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Kurs: Allmän engelsk standardkurs

LTC English
Kurser
Engelska
Campusstudier

Vår General English Standard Course hjälper eleverna att förbättra alla aspekter av deras engelska.

Läs mer

Kurs: General English Plus

LTC English
Kurser
Engelska
Campusstudier

Vår Allmänna Engelska Plus-kurs ger studenterna Allmänna engelska lektioner på morgonen och specialämnen på eftermiddagen.

Läs mer

Kurs: Förälder och Barn

LTC English
Kurser
Engelska
Campusstudier

Vi vet hur viktigt det är för föräldrar och barn att resa och studera engelska samtidigt, det är därför vi erbjuder följande program. Vi tillåter vuxna och barn att studera i ...

Läs mer

Kurser för vuxna Ålder 50

LTC English
Kurser
Engelska
Campusstudier

Denna höst kurs ger möjlighet för de över 50 att utforska historiska platser i East Sussex samtidigt som man möter likasinnade människor och förbättrar sin engelska på LTC: s ...

Läs mer