ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Eastbourne Storbritannien 2020

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Hitta kurser i Eastbourne i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Kurser för vuxna Ålder 50

LTC English
Campusstudier 1 - 2 veckor Kontakt Skolan Storbritannien Eastbourne

Denna höst kurs ger möjlighet för de över 50 att utforska historiska platser i East Sussex samtidigt som man möter likasinnade människor och förbättrar sin engelska på LTC: s unika 1700-talsplats.

Kurs: Förälder och Barn

LTC English
Campusstudier Öppen antagning Storbritannien Eastbourne

Vi vet hur viktigt det är för föräldrar och barn att resa och studera engelska samtidigt, det är därför vi erbjuder följande program. Vi tillåter vuxna och barn att studera i ålder och nivå lämpliga klasser, vilket ger helgerna fri för tiden som en familj.

Kurs: General English Plus

LTC English
Campusstudier Öppen antagning Storbritannien Eastbourne

Vår Allmänna Engelska Plus-kurs ger studenterna Allmänna engelska lektioner på morgonen och specialämnen på eftermiddagen.

Kurs: Allmän engelsk standardkurs

LTC English
Campusstudier Öppen antagning Storbritannien Eastbourne

Vår General English Standard Course hjälper eleverna att förbättra alla aspekter av deras engelska.