ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Shrewsbury Storbritannien 2020

Universitet och högskolor fastställa sina egna behörighetskrav för högskolestudier, så de varierar stort. Beroende på kursen, kan doktoranden kunna komma in i högre utbildning med en rad olika kvalifikationer. Om du 're ansöker att göra en kurs Foundation Degree, kanske du upptäcker att arbetslivserfarenhet beaktas tillsammans med några kvalifikationer du har. Vissa högskolor och högskolor erbjuder Foundation år som förberedelse för en viss kurs. De brukar don 't resultat i separata kriterier som de helt enkelt kvalificera dig att ange graden själva programmet. Foundation Years aren 't inom räckhåll för alla utbildningar, dock.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Hitta kurser i Shrewsbury i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Intensive General English

Severnvale Academy
Kurser
Aug 2020
Campusstudier

Väl utformade utbildningsprogram, små klasser och utmärkta undervisning - våra viktigaste resurser för att hjälpa dig att uppnå snabba framsteg.

Läs mer

Intensiv undersökning engelska (Cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Kurser
Aug 2020
Campusstudier

Severnvale är en undersöka centrum för Cambridge ESOL undersökningar FCE, CAE och CPE, vi har bred erfarenhet av att förbereda studenterna för dessa och alla andra prov som an ...

Läs mer

Intensiv verksamhet engelska

Severnvale Academy
Kurser
Aug 2020
Campusstudier

Vi analyserar och definierar dina unika behov som en språkstuderande och som professionell, och vi svarar på dem. Att arbeta i partnerskap med er, fokuserar vi din motivation, ...

Läs mer

Intensiv undersökning engelska kurser (IELTS)

Severnvale Academy
Kurser
Aug 2020
<
2&nbsp;-&nbsp;20 veckor
Campusstudier

Examination förberedelser finns för IELTS examen.

Läs mer