ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Witney Storbritannien 2021

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Oxfordshire är län Oxford. Med Oxford är den viktigaste pedagogiska centrum, finns det bara en högskola i Oxfordshire som inte ligger direkt i Oxford sig men i Banbury.

Hitta kurser i Witney i Storbritannien 2021

sökresultat funna Filter

Kurs i CIDESCO, CIBTAC och OICB Spa Beauty

Oxford International College of Beauty
Kurser
<
Heltid
<
10 månader
Engelska
Campusstudier

Den ultimata skönhetsbehandlingskursen, som leder till CIDESCO, CIBTAC

Läs mer

CIBTAC Korta Kurser för Internationella Skönhetsbehandling Studenter

Oxford International College of Beauty
Kurser
<
Heltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 månader
Engelska
Campusstudier

Dessa korta kurser, som leder till CIBTAC-kvalifikationer, rekommenderas starkt för studenter som vill nå den högsta nivån i skönhetsbehandling, och ansluta sig till de elitte ...

Läs mer

Kurs i ITEC NVQ 2 Skönhetsbehandling

Oxford International College of Beauty
Kurser
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Denna 1 år skönhetsbehandling deltid kursen är idealisk för dem som vill studera på deltid och fortfarande få en nationellt erkänd kvalifikation. Kursen leder till en ITEC NVQ ...

Läs mer