ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Derby Storbritannien 2020

En kurs är studiet av ett visst ämne i ett bredare ämnesområde och är grunden för en examen. En typisk kursen ingår föreläsningar, utvärderingar och handledning.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Derby, hemstad Florence Nightingale, är också hem till ett universitet och ett campus från en annan. Det finns också många forskningscentrum och 15 offentliga bibliotek (ännu mer om vi räknar universitetsbibliotek).

Hitta kurser i Derby i Storbritannien 2020

sökresultat funna Filter

Introduktion till problemlösning

Coaching for Change
Internet Heltid Deltid 16 timmar Öppen antagning Storbritannien Derby Qatar Doha + 3 fler

Detta CQI (Chartered Quality Institute) och IRCA-certifierat FD102: Introduktion till problemlösande eLearning-kursen är centrerad kring konceptet att använda ett enda A4-pappersark för att fånga kunskap från varje problemlösningsaktivitet.

Praktisk problemlösning

Coaching for Change
Campusstudier 2 dagar Öppen antagning Storbritannien Derby

Levereras internt för kunder med ett skräddarsydd tillvägagångssätt för dina behov.

Nivå 3 certifikat i serviceförbättring

Coaching for Change
Campusstudier Internet Öppen antagning Storbritannien Derby

Efter avslutad kurs på nätet, klassrumsskolan eller verifierad erkänd förkunskapskunskap ska eleverna använda A3-metodiken och mallen för att ta itu med ett verkligt problem. Därför kommer ditt företag att inse en avkastning på investeringen från dig som utvecklar denna kvalifikation.

ILM nivå 3-pris i arbetsplatscoaching

Coaching for Change
Campusstudier 4 dagar Öppen antagning Storbritannien Derby

Om du är ny för att coacha eller utöka dina förändringsledaregenskaper, utforska coaching för första gången och vill uppleva fördelarna med att använda en coaching-stil, så är det här kursen för dig. Du kommer att upptäcka att du ändrar din inställning på jobbet och hemma och blir effektivare med ett större antal åtgärder.

ILM nivå 5 certifikat i coaching och mentorskap

Coaching for Change
Campusstudier Kombinerat online och på campus 12 timmar Öppen antagning Storbritannien Derby

Coaching for Change är stolt över att erbjuda Institutet för ledarskap och ledning (ILM) Level 5 Coaching and Mentoring-kvalifikation. Denna kvalifikation är utformad för att stödja ledare i utvecklingen av management coaching och mentoring färdigheter, samt hjälpa dem att identifiera länkarna mellan coaching, mentorskap och uppnåendet av affärsmål.

Level 3 Football Coaching Course

Derby College
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader Augusti 2020 Storbritannien Ilkeston Derby + 1 fler

The Derby County Community Trust Education and Football programme gives aspiring young footballers the opportunity to develop their 11-a-side football skills while studying Level 3 academic qualifications in Sport to enhance their career prospects.