Filter
Kurser
Storbritannien england Woking Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kurserna i Woking Storbritannien 2020

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Hitta kurser i Woking i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Tante Marie Culinary Academy

Tante Marie 4-veckan Essential Skills-kursen är en av världens ledande matlagningskurser av denna typ. ... [+]

Tante Marie 4-veckan Essential Skills-kursen är en av världens ledande matlagningskurser av denna typ.

Under kursen kommer studenterna att lära sig en rad viktiga, kulinariska färdigheter inom flera områden av matlagning. Eleverna lämnar med möjligheten att laga god mat, för alla tillfällen och i alla miljöer.

En nivå 2-pris i livsmedelssäkerhet inom matlagning ingår också i kursen tillsammans med CTH Level 2- priset i kokkunskapskvalifikationer.

Vad du kommer att lära dig

Din kurs börjar med en introduktion till att arbeta i en professionell köksmiljö, med praktisk kompetensutveckling som knivkompetens innan du går vidare till grunden för grundläggande matlagning.... [-]

Storbritannien Woking
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska