32 Deltid Kurs Program i Studier i management i Nordamerika for 2024

Deltid Kurs Program i Studier i management i Nordamerika for 2024Filter
    • Online

    Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Cambridge, Amerikas förenta stater

    Deltid

    6 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Packa upp drivkrafterna bakom förändringar på arbetsplatsen och utveckla en heltäckande förståelse för framtiden för affärsdesign för att förbereda din organisation.

    • New Haven, Amerikas förenta stater

    Deltid

    6 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Få en konkurrensfördel när du slår samman miljömässiga, sociala och styrande faktorer i dina finansiella och investeringsbeslut. Onlineprogrammet Sustainable Finance and Investment från Yale School of Management Executive Education undersöker ESG-ekosystemet: terminologi, aktivitet, drivkrafter och deltagare. Med den här färdplanen för branschen blir du rustad att förstå kärnan i hållbara finanssystem med färdigheterna för att påskynda denna förändring i verksamheten. Du kommer att undersöka utmaningarna och möjligheterna med ESG-data inom ramen för investeringsbeslut; utforska dess integration i tillgångsprissättningsmodeller, portföljförvaltning och investeringsprodukter; och lär dig hur det kan användas för att fastställa investeringsstrategier. Programmet innehåller realtidsdata, gamifierade investeringsrollspel och intervjuer med en mängd branschexperter, vilket ger dig praktiska färdigheter, insikter och mätvärden för att driva hållbara finansiella resultat och investeringsstrategier i din organisation eller karriär.

    • Online

    Deltid

    160 timmar

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Denna mikrobevis innehåller den avancerade tillverkningsindustrins högst efterfrågade färdigheter och kompetenser presenterade på en destillerad, granulär nivå och kommer att inkludera industriella digitala märken. Tillgång till toppmodern utrustning och labb för upplevelsebaserat lärande. Relevant branschutbildning med ett digitalt märke för branschen för att förbättra säljbarheten eller utöka karriärvägarna.

    • Online

    Deltid

    7 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Organisatoriskt ledarskap utrustar erfarna teamledare och blivande chefer med färdigheter, strategier och verktyg för att ta sig till utökade ledarskapsansvar och vägleda sina organisationer effektivt. Lär dig hur du sätter och kommunicerar riktning, påverkar genom andra chefer, genererar organisatorisk anpassning, driver innovation och skapar förändring.

    • Gary, Amerikas förenta stater

    Deltid

    På Campus

    Genom detta program övre nivå studenter som har visat ett starkt ledarskap kommer man att konkurrenskraftigt valts ut att delta i ett spännande och utmanande uppsättning aktiviteter.

    • Greensboro, NC, Amerikas förenta stater
    • Davos, Schweiz
    • + 6 more

    Deltid

    5 dagar

    På Campus

    Du kommer att lära sig strategier för kontinuerlig utveckling genom omfattande bedömning, gruppdiskussioner, självreflektion, små gruppaktiviteter och personlig coaching.

    • Seattle, WA, Amerikas förenta stater

    Deltid

    På Campus

    Uppdatera och utvidga ditt affärsmannaskap utan att missa ett steg på jobbet. Executive Development Program undersöker grundläggande hantering ämnen i en nio månaders format som fokuserar på praktiska affärsapplikationer.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    • Online

    Deltid

    29 timmar

    Distansutbildning

    Engelsk

    PMP Exam Prep Seminar - Tjäna 35 PDU:er genom att slutföra hela PMP-kursen. Du måste klara PMP-provet och du behöver kvalitetsutbildning som hjälper dig i din roll som projektledare. Du vill också lära dig av en auktoritet inom projektledning, i en onlinemiljö med massor av uppdrag, filmer och kortfattade förklaringar.

    • Berkeley, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 terminer

    Distansutbildning

    Engelsk

    Personal i lagstiftningsfrågor är förstahandsförsäkringen om att företagets produkter och dokumentation överensstämmer med tillsynsmyndigheter över hela världen. Professional Program in Regulatory Affairs granskar FDA -förordningar och andra riktlinjer, Good Pharmaceutical Practice (GXP) principer och etiska överväganden som täcker utvecklingen av läkemedel och underlag för kliniska prövningar och licensiering, och ger utbildning i att hantera dessa aktiviteter.

    • Online USA

    Deltid

    18 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    Lär dig att bli en framgångsrik ledare och öka ditt teamprestanda på arbetsplatsen med beprövade ledningstekniker.

    • Saint Petersburg, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    I den här online-kursen kan du ta det i din egen takt. Christiane Amanpour och Joan Lunden hjälper dig att förbättra din mediekunskap. Du får också lära dig att faktakolla vad du ser på internet.

    • Uniontown, Amerikas förenta stater
    • Morgantown, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Detta program förbereder också eleverna för att arbeta i en traditionell kontorsmiljö som administrativ assistent, kontorschef eller verkställande assistent.

    • The Bronx, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    Distansutbildning

    Engelsk

    Våra självhastiga kurser hjälper dig att utveckla färdigheter och referenser som krävs för att lyckas i en professionell och personlig miljö. Ett brett urval av bekväma, flexibla kurser ger utbildning i relevanta, efterfrågade färdigheter. lära dig att marknadsföra ditt varumärke och marknadsföra dig effektivt; bli en överlägsen ledare eller projektledare; utforska din kreativitet, innovation och kritiska tänkande; få professionell utveckling inom krav på cybersäkerhet och specialiseringshantering, bland många andra områden.