ACADEMICCOURSES

Sök bland kurser i Studier i management på deltid i Ryssland 2020/2021

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Om du är en stark ledare och bra på att kommunicera, kan ett masterprogram i management vara för dig. En mästare i programmet kommer att lära dig effektiva förvaltning tekniker, hur man handskas med de anställdas frågor, och hur man gör dina anställda att arbeta effektivt.

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Kontakta skolor direkt Bästa kurserna i Studier i management på deltid i Ryssland 2020/2021

3 Resultat i Studier i management, Ryssland Filter

Termin program inom diamant studier (30 sp)

M. K. Ammosov North-Eastern Federal University
Kurser
<
Heltid
Engelska
Ryska
Campusstudier

Vi inbjuder dig till den fascinerande projekt som omfattar i sitt program hela vägen från brytning, bearbetning och sortering av diamanter för att övergången till en gnistrand ...

Läs mer

Kurs "Organisationens systemhantering"

Международный институт менеджмента ЛИНК
Kurser
<
Deltid
<
4 månader
Ryska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Kursen "System Management of an Organization" är ett praktiskt verktyg för att bygga systemisk tänkande i företag och förbättra ledningen i organisationer.

Läs mer

Projektledningskurs

Международный институт менеджмента ЛИНК
Kurser
<
Deltid
<
6 månader
Ryska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

MIM LINC presenterar den senaste kursen för distansutbildning från den tyska akademin för management och ekonomi AFW (AFW Wirtschaftsakademie Bad Harzburg GmbH) "Project Manag ...

Läs mer