ACADEMICCOURSES

Se kurser i Studier i management på deltid i Gary, Amerikas förenta stater 2020/2021

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Managementprogram hjälper till att förbereda studenterna på nybörjarpositioner hos företag genom att lära dem olika förvaltningsprinciper. Dessa innehåller ofta problemlösning, organisatoriskt beteende och beslutsfattandet. Managementkurser kan också fokusera på att lära ut de ledaregenskaper som krävs för att bli en chef.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Gary Staden grundades 1907 och är beläget i den större delstaten Indiana. Känd för att utforma den världsberömda Jackson Five, är staden också rikt på branscher speciellt i produktionen av stål. Den är värd ett regionalt statligt universitet och högskola som är kända för sina effektiva tekniska och affärsmässiga utbildningsprogram.

Be om information Kurser i Studier i management på deltid i Gary i USA 2020/2021

1 Resultat i Studier i management, Gary Filter

Ledarutvecklingsprogram

Indiana University Northwest School of Business and Economics
Kurser
<
Deltid
Campusstudier

Genom detta program övre nivå studenter som har visat ett starkt ledarskap kommer man att konkurrenskraftigt valts ut att delta i ett spännande och utmanande uppsättning aktiv ...

Läs mer