$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kurserna i Mmabatho Sydafrika 2021/2022

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i… Läs mer

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Sydafrika, officiellt Republiken Sydafrika är ett land beläget i den södra spetsen av Afrika. Det är indelat i nio provinser. Sydafrika är inte bara en hoppa ut punkt, är det i sig en fantastisk destination rik på kultur, fauna och flora och historia.

Hitta kurser i Mmabatho i Sydafrika 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Sydafrika
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
North-West University (inc Potchefstroom Business School) North West
Mmabatho, Sydafrika

Detta är ett av universitetets flaggskeppsprogram som är ackrediterade av South African Institute of Chartered Accountants (SAICA).

Detta är ett av universitetets flaggskeppsprogram som är ackrediterade av South African Institute of Chartered Accountants (SAICA). -
Kurser
Engelska
Feb 2022
Campusstudier