$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kurserna i Gwangjin-gu Sydkorea 2021/2022

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.Sydkorea, officiellt Republiken Korea, är ett suveränt land som ligger i den södra delen av den koreanska halvön. Namnet "Korea " härstammar från Goryeo, en dynasti som härskade under medeltiden.… Läs mer

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Sydkorea, officiellt Republiken Korea, är ett suveränt land som ligger i den södra delen av den koreanska halvön. Namnet "Korea " härstammar från Goryeo, en dynasti som härskade under medeltiden. Sydkorea är nu en liberal demokrati och ett ekonomiskt kraftcentrum. De mest prestigefyllda heltäckande universitet är Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei University och Korea University.

Hitta kurser i Gwangjin-gu i Sydkorea 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Sydkorea
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
建国大学
Gwangjin-gu, Sydkorea

Institutionen för musik vid Konkuk University (KU) erbjuder ett högkvalitativt program för utbildning av ledande professionella musiker.

Institutionen för musik vid Konkuk University (KU) erbjuder ett högkvalitativt program för utbildning av ledande professionella musiker. -
Kurser
Engelska, Kinesisk, Korean
Mar 2022