$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Textildesign

På högskola eller universitet är en kurs en studieenhet om ett specifikt ämne, som liknar en klass i gymnasiet. Allt från några veckor till flera år lärs kursen av en eller två instruktörer och deltar av en klass av studenter. Vad är en kurs i textil design? Textil design är processen att skapa en design eller ett mönster för tyger, antingen vävda eller yta. Tekniker som slipsfär… Läs mer

På högskola eller universitet är en kurs en studieenhet om ett specifikt ämne, som liknar en klass i gymnasiet. Allt från några veckor till flera år lärs kursen av en eller två instruktörer och deltar av en klass av studenter.

Vad är en kurs i textil design? Textil design är processen att skapa en design eller ett mönster för tyger, antingen vävda eller yta. Tekniker som slipsfärg, batik, naturmotiv, vattenmåleri och vävda mönster kommer att täckas i en kurs, liksom hur man skapar egna konstruktioner med hjälp av de metoder som lärs. Speciellt ritning och målning är viktiga färdigheter att ha när man överväger denna konstnärliga kurs.

Studenter som lär sig processer av textil design kan hämta viktiga färdigheter, som problemlösning, utökad kreativitet och ökad kunskap om textilier i allmänhet. Dessa färdigheter kan vara användbara på andra områden av livet utanför skolan, problemlösning är särskilt värdefull.

En kurs i textildesign kan vara 12 veckor eller längre, och kostnaden beror på vilken skola som erbjuder kursen. Mer information kan samlas genom att kontakta högskolan eller universitetet efter eget val för mer information om inskrivning och registreringsavgift.

Textildesign är något snävt, men karriärmöjligheterna är intressanta och fokuserar på olika aspekter beroende på branschen. Frilans textilkonst, vävning, mode textil design, heminredning textil design, kvalitetssäkring inspektion för textilier och produktutveckling för inredning är alla karriärer som kan vara tillgängliga för en framgångsrik examen från en textil design kurs.

College kurser är mer tillgängliga nu än någonsin tidigare, och önskade kurser kan erbjudas lokalt, online eller till och med internationellt. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Accademia Riaci
florens, Italien

I Textil Design-kursen på Accademia Riaci kan du lära dig batik, bindfärg, vattenfärg, linoleum, geometriska mönster, naturmotivmönster, solarisationsmönster, natursköna fotom ... +

I Textil Design-kursen på Accademia Riaci kan du lära dig batik, bindfärg, vattenfärg, linoleum, geometriska mönster, naturmotivmönster, solarisationsmönster, natursköna fotomönster, stickat tygdesign och vävbasen, så du kan skapa din verkligt arbete med vilken metod som helst av dessa uttryck. -
Kurser
Heltid
Engelska
Campusstudier