close

Filter

Visa resultat

Jämför 2 kurser i Tillverkning

Kurser är vanligtvis en del av program som fokuserar på ett ämne och kan vidare karriären eller överbrygga ett gap i utbildningen så att eleverna kan få en examen. Ofta bestående av en serie lektioner kan en kurs ta några månader upp till några år att slutföra. Vad är kurser inom tillverkningen? Studenter som är intresserade av innovation, produktdesign, bearbetning eller fabriksp… Läs mer

Kurser är vanligtvis en del av program som fokuserar på ett ämne och kan vidare karriären eller överbrygga ett gap i utbildningen så att eleverna kan få en examen. Ofta bestående av en serie lektioner kan en kurs ta några månader upp till några år att slutföra.

Vad är kurser inom tillverkningen? Studenter som är intresserade av innovation, produktdesign, bearbetning eller fabriksproduktion kan välja att ta en kurs i tillverkningen. Det finns olika tillverkningsområden, så kursens inriktning varierar beroende på program. Ämnen kan innefatta teknikteknik, produktutveckling, bearbetning, elektromekanisk teknik, CAM-systemprogrammering, tillverkningssvetsning och tillverkningsstyrning. Exempel på klasser är teknisk matematik, materialegenskaper, geometrisk dimensionering, industrisäkerhet, maskinbransch-ritning, datorstödd utarbetande och maskinprocesser.

Några av de färdigheter eleverna utvecklar genom att ta en tillverkning kurs inkluderar matematiska, design och datorprogrammering förmågor som krävs i många professionella tillverkning karriärer. Studenter som tar en förvaltningskurs får kommunikations- och delegationsförmåga som kan hjälpa dem professionellt och personligen.

Eftersom tillverkningstiderna kan variera beroende på ämnet, är detta ofta faktorer i de totala kostnaderna för att ta detta program. Kurser finns tillgängliga på utbildningsinstitutioner över hela världen, så studenterna ska undersöka ett antal skolor innan de fattar ett beslut. Online-klasser kan också skära ner på utbildningskrav.

Det finns en mängd olika karriärer i tillverkningsområdet. Beroende på elevernas utbildningsbakgrund kan en tillverkningskurs leda till arbetstillfällen som ingenjörsteknik, tillverkningsansvarig, produktionschef, maskinist, biomedicinsk ingenjör, Dator Numerical Control programmerare, CAM implementatör, svetsare, materialingenjör, produkttesttekniker, och utrustning underhåll tekniker.

Denna online-databas innehåller tillverkningsprogram som finns lokalt, internationellt och online. Börja nu och leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Somerset College
Taunton , Storbritannien

Med en fast fokus på att utveckla praktiska färdigheter i konstruktion och tillverkning, ger denna kurs dig den perfekta möjligheten att få praktisk i din valda området. Du ko ... +

Med en fast fokus på att utveckla praktiska färdigheter i konstruktion och tillverkning, ger denna kurs dig den perfekta möjligheten att få praktisk i din valda området. Du kommer att använda ett stort antal verktyg, tekniker, utrustning och programvara förutom laboratorieutrustning. Vad mer, kommer du att utveckla professionella färdigheter som förbättrar din anställningsbarhet efter examen. -
Kurser
Heltid
2 år
Campusstudier
 
Damelin Part Time
Johannesburg , Sydafrika +3 Mer

Efter avslutad programmet kommer eleven få Damelin Short programmet Production Certificate.

Efter avslutad programmet kommer eleven få Damelin Short programmet Production Certificate. -
Kurser
Deltid
64 timmar
Feb 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här