ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Tucson Amerikas förenta stater 2021

Du kan oftast ta högskolekurser om du är 18 eller äldre. De är regelbundet undervisat vid universitet, högskolor och professionella institutioner som konstskolor eller lantbrukshögskolor - nästan alla har sina egna webbplatser. Du kan få ett brett spektrum av kompetenser, till exempel, diplom, examina ungkarl, grader Foundation och forskarutbildning grader.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Tucson Arizona är en stad med en halv miljon nära gränsen till Mexiko. Staden ligger inbäddat bland öken och höga berg i Arizona, och är hem för många av statens bästa utbildningsmöjligheter.

Hitta kurser i Tucson i USA 2021

sökresultat funna Filter

Pre-college ESL program

Pima Community College
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Är du intresserad av att få en examen eller intyg från Pima Community College? Internationella studenter behöver inte en TOEFL eller avancerad kunskaper i engelska för att bör ...

Läs mer