$close

Filter

Visa resultat

De mest populära kurserna i Indianapolis Amerikas förenta stater 2022

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högsk… Läs mer

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden Indianapolis, skryter Indiana av en livskraftig ekonomi som är värd ett stort utbud av företag och branscher som inkluderar 200 butiker och 35 hotell. Staden är värd ett stort antal universitet och institutioner spridda över hela staden med Indiana University-Purdue University i Indianapolis ta framsätet i rankingen.

Hitta kurser i Indianapolis i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Institute For Study Abroad
Indianapolis, Amerikas förenta stater

Kombinera din studie utomlands i London med din önskan om en meningsfull, ändamålsenlig karriär.

Kombinera din studie utomlands i London med din önskan om en meningsfull, ändamålsenlig karriär. -
Kurser
Engelska
Campusstudier
 
Institute For Study Abroad
Indianapolis, Amerikas förenta stater

Inflytande i samhälle och företag ger en övertygande läroplan på engelska med inriktning på näringsliv och samhällsvetenskap.

Inflytande i samhälle och företag ger en övertygande läroplan på engelska med inriktning på näringsliv och samhällsvetenskap. -
Kurser
Engelska
Campusstudier