ACADEMICCOURSES

De mest populära kurserna i Lindsborg Amerikas förenta stater 2021

Det finns hundratals nationellt erkända yrkeskvalifikationer och utbildningar från världens ledande utbildningsanordnare. Kursens mål bör leda till undervisningsmetoder och elevernas intresse.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Hitta kurser i Lindsborg i USA 2021

sökresultat funna Filter

KVINNOR OCH KÖNSTUDIER

Bethany College
Kurser
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Minor för kvinnor och genusstudier är en tvärvetenskaplig minor som syftar till att inspirera till lärande och service som är relevant för kvinnors och könsfrågor.

Läs mer

KOMMUNIKATION & TEATER

Bethany College
Kurser
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Vårt uppdrag är att ge studenterna möjlighet att skapa, leverera och kritiskt utvärdera kommunikation över flera media och kommunikativa lägen.

Läs mer

Företagsekonomi

Bethany College
Kurser
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Uppdraget med företagsekonomiprogrammet är att förbereda studenterna för karriärer inom näringslivet och relaterade områden. Detta program ger allmän kunskap i affärer från bå ...

Läs mer