close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Väg- och vattenbyggnad

Att handskas med de konstruktioner som de flesta människor kommer i kontakt med dagligen, Civil Engineering kurser ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att designa, bygga och underhålla vägar, broar, kanaler, dammar och byggnader. Civil Engineering kurser fokuserar på en eller flera sub-discipliner av anläggningsarbeten, inklusive strukturkostnader, material, vattenresurser, ku… Läs mer

Att handskas med de konstruktioner som de flesta människor kommer i kontakt med dagligen, Civil Engineering kurser ger de kunskaper och färdigheter som behövs för att designa, bygga och underhålla vägar, broar, kanaler, dammar och byggnader. Civil Engineering kurser fokuserar på en eller flera sub-discipliner av anläggningsarbeten, inklusive strukturkostnader, material, vattenresurser, kust, geoteknik, transport, kommunal eller stads tekniska. Studenter för civilingenjörsstudier kurser kommer att lära sig att samarbeta med andra yrkesgrupper inom relevanta sektorer, såsom arkitekter, konstruktörer, offentliga tjänstemän, företagsledare, projektledare och andra.

För personer med tidigare erfarenhet eller kurser inom närliggande områden, kan Anläggning kurser lägga specialkunskaper till en redan framgångsrikt arbete portfölj. Studenter just har börjat på sin akademiska bana kan också dra nytta av Civil Engineering kurser.Kunskaper i Civil Engineering kurser kan ofta komplettera lärdomarna i andra discipliner, såsom sociologi, arkitektur, design, materialvetenskap, antropologi, offentlig förvaltning eller andra.

Om du vill veta mer om hur dessa Civil Engineering kurser kan hjälpa dig att uppfylla din akademiska och karriärmål, klicka bara på programmen nedan!

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
University of Johannesburg
Johannesburg , Sydafrika

Kortkurser Program som erbjuds av fakulteten för teknik och den byggda miljön

Kortkurser Program som erbjuds av fakulteten för teknik och den byggda miljön -
Kurser
Heltid
Deltid
Engelska
Jan 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här