ACADEMICCOURSES

Jämför 2 kurser i Växtvetenskap

En kurs är en väg av studie brukar öppna för gymnasieexamen. Kurser varierar i längd från några månader till flera år, och kan erbjuda en intensiv pedagogisk erfarenhet för studenter som vill engagera sig med ett visst ämne.

En ämnes eleverna kan fokusera på är växtforskning. Vad är en kurs i växtforskning? Detta område av studien kretsar kring studiet av växter, och är ganska bred i sin omfattning. Eleverna kommer att få chansen att lära sig, till exempel hur olika växter svarar på patogener, klimatförändring och rovdjur. Curriculum allmänhet innebär undervisning och fältarbete i botanik, cellbiologi och markstudier. Varje kurs är olika, men de flesta kommer att kräva en viss mängd oberoende forskning på växter.

En fördel med att göra karriär inom växtforskning är att detta är en ständigt växande område. Långt ifrån att vara en stagnerande område av studien, är växtforskning ständigt förändras tack vare nya upptäckter och teorier.Studenter som registrerar sig dessa kurser kan få en känsla för dessa spännande möjligheter och kanske arbeta för att bygga karriärer som ger dem möjlighet att bidra med kunskap till fältet.

Varje växtforskning kursen kommer att innebära olika kostnader. En skola 's antagningsenheten är den bästa platsen att hitta specifik information om undervisning, anmälningsavgifter och registreringskostnader.

När det gäller karriären, är studenter av dessa program väl rustade att bedriva valfritt antal positioner. Vissa kommer att välja att specialisera sitt lärande till en viss aspekt av växtforskning genom en master eller forskarutbildning. Dessa elever skulle kunna fortsätta att arbeta som botaniker, växtbiologer eller ekologer. Vissa andra kan välja att ansluta sig till den akademiska världen och lär inkommande generationer av studenter om växtforskning. Oavsett ett elev 's ultimata karriärmål inom området växter, kan en kurs i växtforskning tjäna som en fast grund av kunskaper och erfarenheter.

Om växtforskning verkar som den ideala karriärväg för dig, överväga att börja din resa med inskrivning i en kurs. Vår lista över program kan hjälpa dig att begränsa dina val till skola som bäst motsvarar dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

2 Resultat i Växtvetenskap Filter

Kurs i cellbiologi, djur- och växtfysiologi

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kurser
Sep 2021
<
Heltid
<
19 veckor
15 Jan 2021
Engelska
Campusstudier

De fristående kurser omfattar föreläsningar, seminarier och laborationer. Den Cellbiologi Kursen omfattar omfattande teoretisk kunskap om de mest centrala delarna av modern Mo ...

Läs mer

IGCSE kombinerade vetenskap kurs

UK Open College
Kurser
<
Deltid
<
300 timmar
Engelska
Internet

Den internationella GCSE i Science (dubbelt) syftar till att ge en systematisk kroppen av vetenskaplig kunskap och fakta, och en förståelse för vetenskapliga begrepp, principe ...

Läs mer