ACADEMICCOURSES

Jämför 3 kurser i Vattenbruk och fiske

För många gymnasieexamen, inskrivning i en kurs är ett fördelaktigt nästa steg för att fortsätta sin utbildning och arbeta mot en karriär. Kurser kan introducera studenterna till ett givet ämnesområde och förbereda dem för högre utbildning eller nybörjar jobb i området.

Vad är en kurs i vattenbruk och fiske? Detta är ett område av studien som fokuserar på höjningen av fisk och skaldjur i fångenskap. Fiskeri hjälpa till att förse en hel del fisk i dagens 's marknad och därmed minskar påfrestningen att fiske har på vilda arter. Studenter i dessa kurser ges ofta uppdrag på ämnen som sträcker sig från hydrologi till marinbiologi och ekologi. Läroplanen lär eleverna om det inre arbetet i fisket, liksom deras inverkan på lokala ekosystem.

En viktig fördel för att ta en kurs i vattenbruk och fiske är att efterfrågan på fisk ökar för varje dag.Fiskeri måste kunna möta denna efterfrågan, vilket kan innebära en utökning av lokaler och personal. Av denna anledning, studenter som tar denna kurs och som är intresserade av att söka karriärer inom fisket har en god chans att kunna göra det.

Olika kurser i vattenbruk och fiske har olika kostnader. Undervisning kommer inskrivning och registreringsavgifter beror till stor del på storleken på skolan och var den är belägen. Kontakta en skola 's antagningsenheten direkt för mer information.

Akademiker i dessa utbildningar har ett brett utbud av karriärmöjligheter är öppna för dem. För de studenter som är intresserade av positioner ledningsnivå inom vattenbruket, kan högre utbildning vara nödvändig. Eleverna kan också välja att börja arbeta i nybörjar positioner inom fiskeri komplex direkt.Å andra sidan kan de färdigheter och kunskaper från denna väg studien även översättas till ett antal andra områden, såsom viltvård.

Om du är intresserad av att söka till en kurs i vattenbruk och fiske, vår sökbara databas av program kan hjälpa dig att komma igång. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

3 Resultat i Vattenbruk och fiske Filter

Sustainable Aquaculture Module Course

University of St Andrews
Kurser
14 Sep 2020
<
Heltid
<
9&nbsp;-&nbsp;12 veckor
Engelska
Internet

Modulkursen för hållbar akvakultur möjliggör för eleverna att studera individuella moduler från en rad deltidsmoduler, e-learning, moduler på forskarnivå som syftar till att u ...

Läs mer

Vattenbruk

Fleming College
Kurser
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Vattenbruk innebär en rad aktiviteter, främst i samband med jordbruk havs- och sötvattensfisk och skaldjur. Laxindustrin står för huvuddelen av vattenbruksverksamhet i Kanada. ...

Läs mer

Fisk och djurliv tekniker

Fleming College
Kurser
<
Heltid
<
4 terminer
Engelska
Campusstudier

Fish and Wildlife Tekniker program kan leda dig till en givande karriär, kombinera din kärlek av naturen och stort intresse för fisk och djurliv, med ett engagemang för ansvar ...

Läs mer