$close

Filter

Visa resultat

Jämför kurser i Vinkunskap i Sydafrika 2022

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.Oenologi, eller studiet av vin och vinframställning, utsätter eleverna att processen att göra vin från odla druvor och andra frukter inom vinframställning till jäsning av vin ge… Läs mer

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Oenologi, eller studiet av vin och vinframställning, utsätter eleverna att processen att göra vin från odla druvor och andra frukter inom vinframställning till jäsning av vin genom att införa syre för att underlätta jäst tillväxt. Eleverna kommer inte bara lära sig om olika typer av druvor för att göra vin men kommer också att förstå hur man kan "smak " vin, vad vin att tjäna med vilka livsmedel och differentiera bland de många lokalt och internationellt producerat vin.

Ett land som ligger på den södra spetsen av Afrika, Sydafrika, har en rik kultur som du aldrig kommer att få nog av medan touring eller studerar här. Språken inkluderar här Afrikaner och engelska samt holländska. Campus livet av den stora sydafrikanska universitet, University of Johannesburg eller något annat universitet skall sinne blåser. Du kommer att älska interagera med Bantus här och det tropiska klimatet i regionen.

De mest populära kurserna i Vinkunskap i Sydafrika 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Sydafrika
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Cape Wine Academy
Midrand, Sydafrika

En introduktionskurs som tar dig med på en vinresa runt Sydafrika som avslöjar de stora vinodlingsregionerna i Kap, vinstilar och vinets effekt på matens smak.

En introduktionskurs som tar dig med på en vinresa runt Sydafrika som avslöjar de stora vinodlingsregionerna i Kap, vinstilar och vinets effekt på matens smak. -
Kurser
Engelska
Feb 2022
Campusstudier