ACADEMICCOURSES

Jämför kurser i Yrkessäkerhet och hälsa

Medan vissa kurser erbjuds är kortsiktiga eller en gång, sätter andra studenter på en karriärväg för att tjäna en associerad, kandidatexamen eller magisterexamen. Många tillgängliga kurser kan hjälpa studenter att hitta karriärer inom den offentliga och privata sektorn.

Vad är en kurs i arbetssäkerhet och hälsa? Arbetsplatssäkerhet är huvudfokus för dem som tar kurser i detta ämne. Detta ämnesområde är brett och omfattar en rad ämnen. Eleverna kommer att lära sig om grundläggande säkerhetsmetoder, industriell hygien, farligt material, arbetstagarens ersättning, stresshantering, luft- och vattenkvalitetskrav och strategier för att säkerställa arbetsplatsens välbefinnande. Studenter kan också tjäna Arbetssäkerhets- och hälsovårdssystem (OSHA) certifiering och andra certifieringar.

Även om en student väljer en väg utanför detta studieområde, kan kunskapen i dessa kurser tillämpas på de flesta områdena i livet. Eleverna lär sig att upptäcka potentiella riskhändelser eller situationer och kompetensen som hjälper till att avhjälpa dem. De lär också sig färdigheter i ledarskap och dokumentation, vilket är ovärderliga tillgångar.

Medan vissa studenter kanske är intresserade av en engångs certifieringskurs, kommer de flesta studenter på detta område att behöva minst två års skolgång. Kostnaderna som hörs varierar beroende på skolans och nivån på studier som önskas.

Studenter som tar arbetssäkerhets- och hälsokurser har ofta en mängd alternativ framför dem om en karriär. Oavsett om det är i ett kontor eller en industriell miljö är arbetsplatssäkerhet en viktig aspekt av någon organisation, affärsverksamhet eller offentlig enhet, till exempel skolor, offentliga fastigheter etc. Många elever kan hitta karriär som yrkesmässig säkerhet och hälsa tekniker eller chef. Andra kan fokusera sina talanger på ett visst område, t.ex. ett miljöskydd eller en industriell hygientekniker.

Certifiering eller examen i arbetssäkerhet och hälsa kan erhållas från högskolor över hela världen, online och lokalt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Yrkessäkerhet och hälsa Filter

Stress Management

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kurser
<
Deltid
<
3 dagar
Campusstudier

En 3-dagars-modul som gör det möjligt chefer att förebygga och bättre hantera stress och spänningar inom organisationen.

Läs mer