Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 19 kurser i Yrkesstudier

En kurs är en akademisk klass undervisad av instruktörer med erfarenhet av ett visst ämnesområde. Kurser varierar i längd beroende på ämnet, omfattningen av innehållet och andra faktorer. Vissa har exklusiva behörighetskrav, medan andra erbjuder öppen inskrivning.

Vad är en kurs i professionella studier? Denna disciplin är utformad för att hjälpa gymnasieelever och högskoleexamen att förbereda sig för att komma in i en konkurrenskraftig arbetskraft. Fokusområden är breda och inkluderar ofta samhällsvetenskap, företag, juridik och ekonomi. Vissa program förbereder akademiker för ledarroll i sina branscher, medan andra hjälper internationella studenter som söker arbete i ett annat land. Branschbaserade program kan rikta sig till en persons specifika karriärmål. till exempel är yrkesstudier inom hälsovårdsprogram ofta inriktade på forskning.

De flesta karriärinriktade individer kan dra nytta av denna typ av kurs. Eleverna lär sig att etablera bästa praxis inom sina områden, vilket gör dem mer kvalificerade för ledarroll roller. Professionella studier kurser kan också lära sig specifika färdigheter som att hantera datorsystem och effektiv företagsskrivning, som kan vara till nytta i alla yrken.

Eftersom längden och omfattningen av yrkesutbildningskurser varierar dramatiskt från ett program till det andra är det svårt att uppskatta kostnaden. I allmänhet kostar omfattande, omfattande kurser mer än kortare program.

Karriärmöjligheterna för en person som har tagit en kurs i yrkesstudier är olika, eftersom dessa klasser ofta kombineras med specialiserad studie inom teknik, näringsliv och ekonomi. Du kanske vill överväga den här kursen om du är intresserad av företagsledningsroller på hög nivå som verkställande direktör eller chefsjurist. Många elever lyckas med företagsrådgivningsroller där de ger sina kunskaper och expertis till andra företag. Dessa typer av kurser kan också leda till en karriär som personaladministratör, leverantör av finansiella tjänster, affärsanalys eller projektledare.

Professionella studier kurser finns tillgängliga över hela världen både online och genom högskolor och universitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

19 Resultat i Yrkesstudier

E-Careers

Kunna skapa en säker arbetsmiljö med de riktlinjer som fastställts av National betygsnämnd i Arbetarskydds (NEBOSH) med denna nationella generella certifikat. ... [+]

Vad är syftet med den här kursen?

Studera kursinnehållet för att få en omfattande ny arbetsgrupp, liksom kompetens att avlägga.

Övergripande täcka hantering av hälsa och säkerhet (NGC1) Lär dig allt du behöver veta om risker på arbetsplatsen styra (GC2) Hälsa och säkerhet praktisk tillämpning (GC3)

Vem är det avsett för?

Kursen vänder sig till alla som behöver en industri erkänt hälsa och säkerhetsintyg.

Krav

Det finns inga officiella förutsättningarna för denna kurs men vi rekommenderar att du har en grundläggande förståelse av NLP tekniker.

Vad markerar denna kurs isär?

Folk som håller NEBOSH nationella generella certifikat fungerar oftast i roller som Health & Safety Manager, hälsa och säkerhet Officer och hälsa och säkerhet administratör.... [-]

Storbritannien UK Online Slough
Öppen antagning
Engelska
Deltid
Internet
Läs mer på svenska
Computer Systems Institute

Computer Systems institutets Skicklighet Bygg program erbjuder ett sätt för studenter att få yrkeskunskaper som behövs i näringslivet. Varje program är en specialiserad, ... [+]

Skill Building Program

Computer Systems institutets Skicklighet Bygg program erbjuder ett sätt för studenter att få yrkeskunskaper som behövs i näringslivet. Varje program är en specialiserad, snabba, flexibla och akademiskt strikt studier. Eleverna komplettera klassrummet föreläsning med extern i olika positioner inom industrin.

Varje program är fyra akademiska kvartal (44 akademiska veckor) i längd och innehåller extern som en integrerad del av lärandet. Dessa program är inte berättigade till avdelning IV finansiering (ekonomiskt stöd).

Kundservice Specialist Program - ett år / 44 veckor

Undervisning - $ 4700 per år eller $ 1175 per kvartal

Boka Fee och Supply Fee - $ 90 per kvartal... [-]

Amerikas förenta stater Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
11 - 44 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Almeria

Kursen "Introduktion till det internationella samhällsforskningsprocessen" utvecklar och expanderar innehåll som redan har lärt sig i en tidigare kurs om Comparative Soci ... [+]

Introduktion

Kursen "Introduktion till det internationella samhällsforskningsprocessen" utvecklar och expanderar innehåll som redan har lärt sig i en tidigare kurs om Comparative Social Research (Enseñanzas Propias, Ual) och som utvecklade den internationella seminarievärldsundersökningen vid University of Almeria . Vid detta tillfälle försöker vi fokusera direkt på Världsvärdesundersökningen som kommer att fungera som ett exempel för kursutveckling. Detta är en kurs som kommer att arbeta med metodiken för forskning och dataanalys inom samhällsvetenskap med särskild tonvikt på forskningsprogram genom undersökningar på den internationella arenan.

målAtt främja ett interkulturellt möte mellan det lokala universitetssamhället och det internationella akademiska samhället, konsolidera den offentliga bilden av Almería universitet och projicera den utanför våra gränserAtt fördjupa sig från teoretisk och praktisk synvinkel i utformningen och analysen av data i sociala undersökningarGe en introduktion i sociala forskningsmetoder, kombinerat med möjligheten att fokusera på en substantiell samhällsvetenskaplig substans, värderings sociologin.Innehåll... [-]
Spanien Almería
Juli 2019
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

Upplev livet i Wien som student i psykologi och samhällsvetenskap. Våra kurser ger dig möjlighet att utforska ungdomskulturer, barndomsutveckling, virtuell identitet på w ... [+]

Varför Wien?

Wien trivs med människor från hela världen som har gjort denna stad till sitt hem.

Beläget i centrum av Europa och rik på kultur, är det här en plats där människor från alla samhällsskikt trivs. Kanske inte överraskande är det också en stad där samhällsstudiet har en lång historia och där modern psykologi hävdar sin födelseort. Många framstående tänkare gjorde Wien till deras hem-Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (som lärde på IES Abroad ) och självklart Sigmund Freud.

Vad du ska studera

Upplev livet i Wien som student i psykologi och samhällsvetenskap. Våra kurser ger dig möjlighet att utforska ungdomskulturer, barndomsutveckling, virtuell identitet på webben, invandrarnas erfarenhet och de sociala och psykologiska dimensionerna av diskriminering. Fördjupa din inlärningserfarenhet med en programrelaterad resa till destinationer i Österrike, Ungern och Tyskland för att utforska dessa frågor i ett bredare kulturellt och geografiskt sammanhang.... [-]

Österrike Vienna
September 2019
Engelska,German (Austria)
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

... [+]

Varför Sydafrika?

Dessa kurser kommer att innehålla jämförande perspektiv baserade på södra afrikanska exempel.

I Kapstaden tar du 15-17 hp per termin; Alla kurser är 3 poäng om inget annat anges.

Dagligt liv

En del av att du känner dig hemma i Kapstaden gör vårt bästa för att hjälpa dig att känna dig trygg och omtänksam. Oavsett om det är ett orienteringsprogram som gör att du känner dig förberedd, bostäder som är belägna och bekväma, eller fältturer och vandringsturer som tar dig till platser utanför misshandlad vägen, handlar det om våra studenttjänster.

[-]
Sydafrika Cape Town
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

Vår politik, social rättvisa ... [+]

Översikt

Vår politik, social rättvisa

Kurser utbildas på spanska av utmärkta professorer, de flesta med primära möten vid en av IES Abroad partneruniversiteter. Du kan också anmäla dig till en praktikplats eller serviceinlärningsplacering under din tid i Santiago, som hjälper dig att lägga till internationell arbetslivserfarenhet i ditt resumé eller hjälpa dig att förstå stadens sociala frågor "första hand Santiag" blir ditt klassrum.

Tänk dig att träna din spanska när du besöker lokala stadsdelar eller besöker lokala företagsorganisationer som en del av din studie av Chiles regionala och globala handel. Våra kurser utnyttjar så långt som möjligt många av stadens många historiska, konstnärliga och kulturella platser, och flera kurser innehåller också en praktisk praktisk komponent. Du kan anmäla dig till kurser på lokala universitet, inklusive Pontificia Universidad Católica de Chile och Universidad de... [-]

Chile Santiago
Juli 2019
Spansk
Heltid
1 - 2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagen ... [+]

Översikt

Internt utomlands denna termin i Santiago - den ekonomiska, politiska och kulturella huvudstaden i Chile. Utanför det livliga centrumet, är Santiago omgivet av bergskedjor på båda sidor och är en lätt bilresa till Stillahavskusten. En sommarutbildning i Santiago är det perfekta sättet att utforska denna sydamerikanska metropol och dess närliggande naturliga underverk, öka dina spanska språkkunskaper och få erfarenhet av utbildning, hälsa, företag och regering för att nämna några.

Pendla till din praktikplats via Santiago Metro, Sydamerika största tunnelbanesystem. Gå ut för en promenad till lunch och besök Mercado Central för att njuta av några congrio frito (stekt lokal chilenska fisk) och puree de papas (potatismos).... [-]

Chile Santiago
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

Tänk dig att ha en praktikplats i Milano ... [+]

Översikt

Tänk dig att ha en praktikplats i Milano - hem till Borsa Italiana (börsen) och Milan Fashion Week och Italiens design- och företagskapital. Här kan du tillbringa terminen honing ditt hantverk på en ateljé eller i PR för ett internationellt modehus, för att inte tala om praktikmöjligheter i e-handel, lyxföretag och musik.

Med fem stora tågstationer och höghastighetsförbindelser till andra italienska städer känner du att du är i centrum för allt. För din dagliga pendling till din praktikplats, använd Milan Metro, stadens spårvagn, eller Il Passante, tunnelbanan.

När du utforskar staden, se till att göra en rundtur i Milanos andra specialitet - mat! På din lunchpaus, njut av en tallrik med risotto alla milanese och om det är på vintersemestern, följ det med en skiva panettone - mangia! Fördelarna med en utlandsresa är många. En internationell praktikutveckling utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]

Italien Milan
Kontakt Skolan
Engelska,Italienska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagen ... [+]

Översikt

London är världens ledande stad för internationell ekonomi och en stor drivkraft för världsekonomin. Glöm inte att det också är en stor aktör inom konster, affärer och marknadsföring, utbildning, media och kommunikation, politik och ideella organisationer, vilket gör en semester praktik i London till en idealisk möjlighet. Ta röret till jobbet eller en dubbeldäckare buss. Ta lite fisk och chips till lunch. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som London har att erbjuda.

En IES Internship i utlandet utvecklar dina yrkeskunskaper, din förmåga att kommunicera över kulturer och ger grundläggande erfarenhet för att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Vårt 14-veckors program i London garanterar en oavlönad, för-kredit praktikplacering på ett lokalt företag eller en organisation där du arbetar i 32-40 timmar i veckan.... [-]

Storbritannien London
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 terminen
Campusstudier
Läs mer på svenska
IES Abroad

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina profes ... [+]

Översikt

Få en start på din karriär genom att få internationell arbetslivserfarenhet med en praktikperiod i Barcelona, ​​den ekonomiska och kulturella navet på den iberiska halvön. Barcelona är en stor aktör inom många branscher, inklusive handel, utbildning, teknikstart, underhållning, media och mode. Det finns också utmärkta möjligheter i internationella organisationer för hälsovård, ideella organisationer och konsten. Bygg ett globalt nätverk av professionella kontakter samtidigt som du tar in allt som denna vackra spanska stad, belägen mellan det ljusblå havet och majestätiska bergen, har att erbjuda.

Vårt 12-veckors praktikprogram i Barcelona garanterar en obetald, för-kredit, praktikplacering av 30 till 40 timmar i veckan inom det val du vill ha. Utveckla dina professionella färdigheter, din förmåga att kommunicera över kulturer och få en verklig arbetslivserfarenhet som kommer att starta din karriär på dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.... [-]

Spanien Barcelona
Kontakt Skolan
Engelska,Spansk
Heltid
3 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Elevate Health

Diagnostisk forskning i det förflutna särskilt inriktat på att uppskatta känsligheten och specificiteten hos individuella diagnostiska tester. Detta online medicinsk kurs ... [+]

Advanced Diagnostic Research

Diagnostisk forskning i det förflutna särskilt inriktat på att uppskatta känsligheten och specificiteten hos individuella diagnostiska tester. Detta online medicinsk kurs kommer att visa att denna så kallade 'test forskning' är inte nödvändigtvis detsamma som diagnostiska forskning. Dessutom kommer vi att vidga horisonten genom att föreslå moderna metoder för diagnostik forskning och dataanalys, där en patients testresultat kan och bör beaktas i samband med andra patientgrupper eller testresultat. Dessa metoder möjliggör en. direkt uppskattning av enskilda sannolikheter för närvaro sjukdomar baserade på all diagnosinformation och 2. utvärdering av den utsträckning i vilken ett visst diagnostiskt test har sant mervärde i kliniskt sammanhang. Dessutom kommer konventionella och avancerade metoder för systematiska genomgångar av diagnostiska tester presenteras.... [-]

Nederländerna Netherlands Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Elevate Health

Kursen fokuserar på principerna och praktiken av klinisk epidemiologi och utarbetar exempel på relevant litteratur. Målet är att ge dig kunskapen för att utvärdera och ut ... [+]

Klinisk epidemiologi

Kursen fokuserar på principerna och praktiken av klinisk epidemiologi och utarbetar exempel på relevant litteratur. Målet är att ge dig kunskapen för att utvärdera och utvärdera tillämpad klinisk forskning och dataanalyser och ge dig tillräcklig vetenskaplig och metodisk bakgrundsinformation för aktivt deltagande i kliniska studier. Under kursen kommer du att fokusera på frågor om diagnos, prognos, behandling och etiologi. Flera forskningsmöjligheter finns tillgängliga för att hjälpa dig att ta itu med dessa frågor, inklusive interventionstester och fallkontrollstudier med hjälp av data som erhållits i klinisk miljö. Klinisk epidemiologi är en av de online medicinska kurser i MSc Epidemiology Postgraduate Online; Online MSc-programmet i Epidemiologi erbjuds av Utrecht University, University Medical Center Utrecht, MSc Epidemiology och Elevate Health .... [-]

Nederländerna Netherlands Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Elevate Health

Denna kurs kommer att förbättra din förståelse för folkhälsovidemiologi, vetenskapen om vilken folkhälsa är baserad. Folkhälsoepidemiologi innefattar att beskriva och tol ... [+]

Denna kurs kommer att förbättra din förståelse för folkhälsovidemiologi, vetenskapen om vilken folkhälsa är baserad. Folkhälsoepidemiologi innefattar att beskriva och tolka geografiska och tidsmässiga mönster inom befolkningens hälsa, identifiera förebyggande strategier och bedöma och utvärdera effekterna av riskfaktorer och förebyggande åtgärder för folkhälsan. Det är därför viktigt att ha en grundlig förståelse för folkhälsospidemiologin om ditt arbete eller studier inbegriper folkhälsoprelaterade frågor. Denna kurs är därför mycket lämpad för epidemiologer i universitet, sjukhus, kommunala hälsovårdstjänster och andra statliga hälsoorganisationer, samt till doktorander som arbetar med epidemiologiska eller folkhälsoavhandlingar.... [-]

Nederländerna Netherlands Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Elevate Health

Kursen består av plenum presentationer, diskussioner små grupper och datorövningar med hjälp av statistiska programpaket R. Det är en av de online medicinska kurser som ä ... [+]

Systematiska översikter i diagnostiska Research

Antalet primära studier som utvärderar diagnostiska tester ökar. Kritiskt sammanfatta sådana studier i en systematisk genomgång är bra för hälsan och sjukvårdspersonal som söker det bästa beviset om användningen av diagnostiska tester. Recensioner av diagnostiska undersökningar är mer utmanande på grund av mer variation i frågor och konstruktioner, specifika källor för partiskhet och variation, och behovet av att använda mer komplicerade statistiska metoder för att meta-analys.

Flera framsteg har nyligen gjorts i metoder för att utföra sådana granskningar. I denna kurs vi diskuterar och praktisera de metoder för att bedöma den metodologiska kvaliteten av primära diagnostiska testet noggrannhets studier (QUADAS-2 instrument), de statistiska modeller till meta-analysera de parade mått på provnoggrannhet (bivariat metaregressionsmodell av känslighet och specificitet ) och hur kritiskt läsa och tolka resultaten av systematisk genomgång av diagnostiska undersökningar. ... [-]

Nederländerna Netherlands Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
3 veckor
Internet
Läs mer på svenska
Elevate Health

Denna kurs är en kärnkomponent i någon Master ... [+]

Studiedesign i etiologisk forskning

Kursen är en kärnkomponent i någon magisterexamen i epidemiologi och är också nyckeln till att kunna följa specialiserade online medicinska kurser inom epidemiologi. Syftet är att du ska lära dig om principer och övning av kohort, fallkontroll och tvärsnittsstudier. Vi diskuterar design, datainsamling och resultatåtgärder samt de stora fördelarna och nackdelarna med de olika studieformerna. Tonvikten kommer att vara på tillämpningen av studiedesign i etiologisk forskning. Den här onlinehälsokursen fokuserar på det mer klassiska tillvägagångssättet, men behandlar även moderna koncept och designalternativ, såsom case-cohort-design. Olika andra studieformer kommer också att diskuteras, med betoning på validitetsfrågor. Studiedesign i etiologisk forskning ingår i MSc Epidemiology Postgraduate Online; Online MSc-programmet i Epidemiologi erbjuds av Utrecht University, University Medical Center Utrecht, MSc Epidemiologi och Elevate.... [-]

Nederländerna Netherlands Online
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
6 veckor
Internet
Läs mer på svenska