Översikt

Om vår Flexi engelska inte passar dina krav kan du gå med i vår fristående kväll engelska klasser. Klasser är schemalagda på olika dagar under veckan så se till att kolla in vårt schema nedan. Classe tider är från 6:30 till 8:30 och kör för 10 wks. Under programmet kommer våra lärare att genomföra ett gratis placeringstest och behovsanalys för att kontrollera din nivå. Vår inbyggda engelsktalande personal kommer att övervaka dina framsteg varje steg i vägen för att se till att du når dina mål.

Klasser inkluderar:

  • Cambridge First Certificate
  • IELTS examen förberedelse
  • Affärsengelska och skrivklasser
  • Generell engelska

Native English Speaking Staff

Vår personal är alla kvalificerade inhemska talare med erfarenhet av att undervisa studenter i alla åldrar och bakgrunder.

Varför studera vid BWE

Bra faciliteter, bra lärare, centralt läge och överkomliga priser. Vid Birchwater Education vi saker på olika sätt. Vår virtuella inlärningsplattform hjälper till att förbättra studentlärarkommunikationen, övervaka framsteg och tillåter 24-timmars tillgång till läromedel som vi använder i klassen, så att du har mer kontroll över ditt lärande.

Kvällschema

Engelska klasserna är utformade för att fokusera på de viktigaste språkkunskaper du behöver för att bygga ditt självförtroende och ständigt förbättra.

Klasstider: 18.30 - 20.30

Timmar per vecka: 2

Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Birchwater Education »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
10 veckor
Deltid
Pris
200 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum