Läs den officiella beskrivningen

Lär dig engelska och skapa nya möjligheter

Den Engelska Språkinlärning (ELL) Programmet är en intensiv, fem termin fem nivå, heltid program för studenter som talar engelska som andraspråk. Detta program kan hjälpa till att bygga kunskaper i engelska för att lyckas i college, universitet, och en karriär. Engelska Språkinlärning finns på både framsteg Campus och Eglinton Learning Site.

Startar varje 3 veckor ... erbjuds under hela året!

Med kontinuerlig intag och startdatum, kan du börja direkt, eller när det passar ditt schema. Du kommer att placeras i en nivå baserat på ett diagnostiskt placeringstest. Varje nivå består av fem olika "moduler" och varje "modul" löper på tre veckor.

"Kom hit och njuta av din tid på Centennial. Vi har en god miljö, vänner och professionella lärare. De är mycket hjälpsamma och de kommer att ge dig en bra utbildning, öka ditt självförtroende, och de kommer att hjälpa dig att förbättra dina kunskaper i engelska. Min erfarenhet har varit fantastiska. Varje dag har vi en hel del samtal; vi diskutera och debattera om olika ämnen och information. Vi lär oss om varandra, olika kulturer och dessutom kan vi prova en massa mat. Det är intressant och fantastiskt! "- Thanh Phuong Huynh, ELL Level 5.

Flexibel och anpassas efter dina behov av lärande

Målet med det engelska språket lärande programmet är att ge dig en skräddarsydd lärande baserat på din nivå. Den är utformad för studenter vars engelska språkkunskaper sträcker sig från mycket begränsad till mellannivå.

Varje nivå är uppdelad i två huvudklasser: Integrerade grundläggande färdigheter (läsning / skrivning / Grammatik) och kommunikationsförmåga (tala / lyssna / Uttal). Nivå 1 och 2 inkluderar en extra kurs av flyt färdigheter. Nivåerna 3 till 5 har en extra kurs i akademiska färdigheter.

Fördelar med programmet

  • Den engelska språkinlärning (ELL) Programmet bygger på modern pedagogik och inlärningsmetoder.
  • Våra lärare är kvalificerade, engagerade ESL pedagoger som ger undervisning samt stöd, uppmuntran och vägledning.
  • Du är med instruktörer för cirka 375 timmar per termin.
  • Varje ny intag är en separat språkmodul.
  • Diagnostiska nivåtest säkerställa korrekt språknivå placering.
  • Du har regelbundna diagnostiska bedömningar att mäta klass framsteg.

Inlärningsmiljö

  • Datoriserad språkinlärningsmöjligheter
  • Tillgång till college tjänster och resurser
  • Resor
  • En-mot-en handledning

ELL - Svensk Bedömning och personliga Placering

Studenter tar en bedömning test vid Centennial College för att säkerställa rätt nivå placering i ELL Program. Studenter kan placeras i olika nivåer inom programmet beroende på hans / hennes språkkunskaper. Till exempel kan en student tilldelas nivå 1 för integrerade grundläggande färdigheter (läsning / skrivning / Grammatik) och kan placeras i nivå 2 för Kommunikation (tala / lyssna / Uttal).

Eleverna behöver inte ta en extern språktest för att uppfylla kraven för införsel.

Program undervisas på:
Engelska

Se 18 fler kurser från Centennial College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
5 terminer
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum