Vill du vara en spansk lärare? Är du redan en lärare i spanska som främmande språk? Vi erbjuder kurser för lärare både under läsåret och på sommaren, kurser som kan passa dina behov och intressen. Från inledande kurser som fokuserar på en enda aspekt av undervisning i främmande språk, såsom användning av Film i språkundervisningen, eller betydelsen av multimodala lärande i användningen av IKT.

Sommarintensivkurser för lärare

Kurserna ger deltagarna grundläggande verktyg, resurser och didaktiska metoder som syftar till att lära sig främmande språk genom students'creative förmågor. Studenten blir alltså inte bara centrum fo inlärningsprocessen, men dess stora byggare, dra nytta inte bara av informations- och kommunikationsteknik, utan även de senaste upptäckterna om fördelarna med multimodal lärande.

Curso601

Kursen är utformad i form av tre oberoende, men kompletterande verkstäder, alla av dem praktiskt orienterad, att ge deltagarna möjlighet att uppleva aktiviteter, uppgifter och projekt de kommer att skapa med / för sina studenter: kortfilmer, textning, sätta på en pjäs, skriva skript för reklam, kortfilmer, blogg skriver, IKT kopplade till Art, etc.

Du kan ta en kurs (20h / vecka), kombinera de två kurser (40h / 2 veckor) eller ta alla tre av dem (60h / 3 veckor) och njuta av de många kompletterande kvällsaktiviteter ingår i programmet.

Curso602
Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 4 fler kurser från Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum