Lärarutbildning Gruppkurser

Allmänt

Programbeskrivning

Våra lärarutbildningskurser (även berättigade till Erasmus plus-finansiering) syftar till att ge lärare i engelska eller något annat språk som lärs som ett främmande språk möjlighet att vidareutveckla sin yrkesutveckling som språkundervisningspraktiker i sina respektive inställningar, oavsett om de är barn i grundskolan eller gymnasieskolan , med studenter från samma eller olika bakgrunder, och även i ett klassrum med nedsatta elever.

Oavsett vilken utbildning du behöver är som en seriös lärare på jakt efter självförbättring, är vi säkra på att du kommer att hitta något att göra din professionella aptit i vårt urval av noggrant strukturerade och seriöst tänkta lärarutbildningar.

När det gäller metodik kan deltagare på någon av våra lärarutbildningskompetenser njuta av en kombination av explicit instruktioner och direkta lärarengagemang. Efter ett workshops format är sessionerna följande:

 • Interaktiv med massor av pågående gruppdiskussion och möjligheter för deltagarna att rita sin egen erfarenhet och utbyta idéer som de tycker är värda att dela med sig av.
 • Demonstration i presentationen av pedagogiska tillvägagångssätt, lektionsplanering och materialdesign
 • Praktiskt och praktiskt när det gäller att pröva några av de idéer som presenteras i klassen, så att deltagarna kommer att kunna ta något konkret med dem (en specifik teknik, en viss aktivitet, ett generellt sätt att planera lektioner eller anpassa sig resurser, etc.);
 • Erfarenheterna i naturen, så att deltagarna kan uppleva innehållet som presenteras och främjas (metoder, undervisningsstilar, lektionsplaner etc.) första hand, ur elevers perspektiv, genom vilka de kommer att vara bättre placerade för att göra bedömningar om inlärningseffektivitet.
 • Utvärderande med möjligheter till individuell reflektion, lärarövning, lektionsobservationer och peer feedback.

Kurser vi erbjuder:

 • Gateway Lärarutbildningen Primärutbildningsprogram (30 lektioner per vecka) - 1 vecka
 • Gateway Lärarutbildningen Primärutbildningsprogram (30 lektioner per vecka) - 2 veckor
 • Gateway Lärarutbildningen sekundär-, tertiary- och vuxenutbildningsprogrammet (30 lektioner per vecka) - 1 vecka
 • Gateway Lärarutbildningen Sekundär, Tertiär och Vuxenutbildningsprogram (30 lektioner per vecka) - 2 veckor
 • Gateway Lärarutbildning Mångfald i utbildningsprogrammet (30 lektioner per vecka) - 1 vecka
 • Gateway Lärarutbildning Mångfald i utbildningsprogrammet (30 lektioner per vecka) - 2 veckor

Boende vi erbjuder:

Vi erbjuder olika boendealternativ inklusive hotell, boende boende intill skolan på halvpension, värdfamiljer inom 5 till 10 minuters gångavstånd från skolan samt ett urval av lägenheter med självhushåll.

Gateway Lärarutbildningen Primärutbildningsprogram 30 lektioner per vecka inklusive 2 halvdag aktiviteter (Valletta på natten

Fokuset på vårt Primary School Program för Gateway Lärarutbildning bygger på interaktivt, erfarenhetslärande som uppfyller alla lärares behov i grundskolan.

Kursdeltagare kan dra nytta av ett praktiskt tillvägagångssätt i de praktiska verkstäderna hos andra lärare, samtidigt som de upptäcker metoder som gör det möjligt för dem att utvärdera deras nuvarande pedagogiska syfte och praxis i sin egen läromiljö.

Gateway Lärarutbildning Sekundär, Tertiär

Kursens inriktning bygger på interaktivt, erfarenhetslärande som uppfyller alla lärares behov på dessa utbildningsnivåer.

Kursdeltagare kan dra nytta av ett praktiskt tillvägagångssätt i de praktiska verkstäderna hos andra lärare, samtidigt som de upptäcker metoder som gör det möjligt för dem att utvärdera deras nuvarande pedagogiska syfte och praxis i sin egen läromiljö.

Gateway Lärarutbildning Mångfald i utbildningen Program 30 lektioner per vecka inklusive 2 halvdag aktiviteter (Valletta på natten

Kursen är ett aktuellt svar på dagens krav på interkulturell integration i olika pedagogiska sammanhang, bland annat klassrummet, hemundervisning och språkmobilitetsprogram.

Gateway-lärarprogrammet för språkutbildning för hörselskadade vuxna 30 lektioner per vecka inklusive 2-halvtidsaktiviteter (Valletta på natten

Kursen tar praktikanter genom en holistisk utveckling i sina dubbla roller som språklärare och som sig själva elever i engelska.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English.

Why study with GSE? Because we’re good at our job! Our teachers are highly qualified and experienced. All our teachers are native speakers of English. Läs mindre
Saint Julians