Read the Official Description

allmän

Beskrivning

Dessa kurser syftar till utländska studenter som vill uppnå en hög nivå av spanska vid den tidpunkt då de upplever spanska kulturen första hand. Genom våra långsiktiga kurser studenter kommer att uppnå den nivå av spanska krävs av institutioner för högre utbildning (grund- och forskarutbildning) i Spanien.

Vår Långsiktigt spanska språket och kulturen kurser erbjuda meningsfull praktik i grammatik, ordförråd, muntlig och skriftlig framställning, allt med hjälp av verkliga situationer och texter och erbjuds på alla nivåer i den gemensamma europeiska referensramen för språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Bortsett från sin ordinarie schema, kommer studenterna att kunna skriva in sig i våra förberedande kurser för DELE och ta de officiella examen medan i Spanien.

Tidtabell

  • Intensiv: Måndag till fredag från 09:00 till 12:30 (med en 30 minuters paus).
  • Super: Måndag till fredag från 09:00 till 12:30 (med en 30 minuters paus) och från 13:00 till 14:00. (Se tabellerna nedan)

Detta Super kurs erbjuder studenter möjligheten att kombinera en spanska språket och kulturen intensivkurs (15 timmar per vecka) med en 5-timme per vecka konversation eller en spansk för speciella ändamål kurs.

Du kommer att bli ombedd att fylla den muntliga delen av online-placeringstest på den första dagen av klasser, så att vi kan avgöra din nivå av spanska mer exakt.

Valfritt: Transfer: 50 EUR.

Datum

Kurserna startar varje måndag under året. En lärdom på ELE usal Alicante är 55 minuter.

Helgdagar: 2017 kommer ELE usal Alicante vara stängd på följande helgdagar: 13 april, 14 och 17 (påsk) den 27 april (Santa Faz Pilgrimsfärd), 1 maj (Labor Day), 15 augusti, 9 oktober och 12 november 1, och december 6 och 8.

Klasserna för dessa dagar kommer inte att göras upp.

kurser
Program taught in:
Spansk

See 4 more programs offered by ALICANTE – ELE USAL »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
12 veckor
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum