ledarskap på toppen

Allmänt

8 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Programöversikt

Är du på höjden av din karriär? Hur kom du dit?

Ledarskap på Peak är avsedd att hjälpa dig återförenas med de saker som hjälpte du där du är - och att ge dig ett sätt att göra ytterligare förbättringar för framtiden.

Programmet ger dig - och andra ledande befattningshavare i motsvarande positioner - en säker miljö där du kan arbeta tillsammans för att utvärdera din ledarstil och effektivitet - och fokus på hög nivå utmaningar som är unika för de i din position.

Du lär dig mer om dig själv, om hur du kan återansluta mer effektivt med dem på din arbetsplats och om hur du kan förbättra din hälsa. Du kommer att spendera tid i vackra omgivningar, antingen på Center's Colorado Springs campus, vid foten av Klippiga bergen, eller i bergen nära Zürich, Schweiz.

Tänk på det. Hur vill du bli ihågkommen, när du har gått i pension? Vad kommer du lämnar bakom och vem lämnar du det till? Vilken blir din arv?

Skulle det inte vara skönt att vara runt andra som är på samma ställe i sina karriärer, som ställer sig samma frågor?

Ledarskap på Peak kan hjälpa dig att hitta svaren.

Vem bör delta


Ledande befattningshavare och ledare med mer än 15 års erfarenhet, i topp tre nivåer i organisationen, med ledningsansvar för 500 eller fler människor och / eller verkställande stabsfunktioner.

Inträdet är genom ansökan bara.

Resultat

  • Få en fullständig bedömning av vem och var du är som en ledare, en jämförelse mellan dig själv och andra på samma professionella nivå, och en grundlig utvärdering fitness, med betoning på hur man hanterar stress och arbetsplats hälsofrågor. I programmet ingår valfria fitness vandringar och pilates eller pass yoga.
  • Läs mer om hur du uppfattas av andra. Du kommer att få intensiv personlig feedback från kollegor i programmet och 360-graders feedback från direkta rapporter hem.
  • Fokusera på att förbättra din offentliga image och dina färdigheter kommunikation genom en simulerad TV-intervju.
  • Förstå hur du som ledare, skapa eller förbättra den miljö där du leder.
  • Förbättra din förmåga verkställande runt Talent Management.
  • Börja beteendeförändringar som kommer att ha långsiktigt värde för dig, din organisation och ditt företags aktieägare.
  • Vidga dina nätverk av verkställande kollegor.
  • Utveckla en handlingsplan som omfattar både kondition och ledarskap utvecklingsmål.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Centrum för Creative Leadership (CCL) erbjuder vad ingen annan kan: ett exklusivt fokus på ledarskap utbildning och forskning och oöverträffad expertis för att lösa ledarskapet utmaningar för enskilda ... Läs mer

Centrum för Creative Leadership (CCL) erbjuder vad ingen annan kan: ett exklusivt fokus på ledarskap utbildning och forskning och oöverträffad expertis för att lösa ledarskapet utmaningar för enskilda personer och organisationer överallt. Vi utrustar kunder runt om i världen med den kompetens och insikt att uppnå mer än vad de trodde var möjligt genom kreativa ledarskap. &nbsp Vad är kreativt ledarskap? Det är förmågan att tänka och agera utanför de gränser som begränsar vår effektivitet. Varje ledare och organisation står inför hinder som är svåra att övervinna - från företagsledare konfrontera komplexa globala marknaden för lärare att försöka lyfta elevernas resultat till ideella grupper och myndigheter att ta itu med kritiska sociala frågor med snäva budgetar &nbsp CCL anser att lösningar på dessa utmaningar finns - och i nästan 40 år har vi hjälpt kunder låsa upp dem genom kreativt ledarskap. Vi tror ledare görs, inte född, och att de kan anpassas och förändras. Vi tror att en stark social kompetens, grundad i personlig reflektion och självinsikt, är nyckeln till ett effektivt ledarskap. Läs mindre
Greensboro , Davos , Colorado Springs , bryssel , Sankt Petersburg , College Park , Mount Eliza , San Diego + 7 Mer Mindre