Ledarutvecklingsprogram

ADEN campus Republica Domincana

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Ledarutvecklingsprogram

ADEN campus Republica Domincana

VISION
INTEGRADORA
ORGANISATION
Och ditt företag

Syften

 • Utveckla en omfattande och strategisk vision av organisationen, så att du kan tolka konkurrenssituationen, välja strategier, definiera mål och hantera företagets kommunikationsföretag.
 • Kunskap och verktyg för att införliva olika funktionella områden i ett företag (Human Capital, förs projekten) att analysera och hantera de många faktorer som beslut påverkar affärs.
 • Få kunskap och verktyg för marknadsföring och försäljning, i syfte att förstå de relevanta variabler i en integrerad marknadsplan, konsumentbeteenden och hur man bygger effektiva säljteam.
 • Tillämpa ekonomiska och finansiella verktyg för att hantera förvaltningsindikatorer, redovisningsinformation och tolkning av ekonomiska variabler för beslutsfattandet.
 • Identifiera och uppleva vikten av en omfattande och tvär organisationsutveckling genom tillämpning av företagsledning simulatorer.

mottagare

Chefer med minst erfarenhet av 3 år i ledande befattningar som söker en integrerad syn på verksamheten och de olika funktionella områden i organisationen.

Läroplan

 • Organisationsstyrning · 30 timmarna.
 • Finans- och ekonomi · 30 timmar.
 • MARKNAD OCH FÖRSÄLJNING · 30 timmar.
 • Corporate Strategy · 20 timmarna.
 • SIMULERING · 20 timmarna.

Certifiering

University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, gemensamt tilldelas intyg om specialisering (^) i Management Development att slutföra undervisningstimmar och passera bedömningarna.

(^) Certifikat fortbildning, vilket inte bevisa titel eller grad, skall utfärdas i USA. ADEN förbehåller sig rätten att ändra certifiering cates, partneruniversitet och professorer på grund av force majeure eller orsaker utanför den. I sådana fall de ersätts av andra liknande prestige och akademisk kvalitet.

Metodik

ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som möjliggör överföring av kunskaper till arbetsplatsen med ett praktiskt förhållningssätt; utvecklat en interaktiv virtuell gemenskap med ett klassrum tillägg.

För att stärka retention och tillämpbarhet en digital och styrelse, baserat på matematiska modeller som gör det möjligt att uppleva och spela situationer inom näringslivet, där besluten fattas och deras inverkan kontrolleras på en intensiv användning av simulatorer är klar lekfull miljö.

Utvärderingsprogrammet består av flervalsfrågor tester i online-läge, integrativ fall och praxis med en simulator som är registrerad i den virtuella gemenskapen.

Programmet stöds av kompletterande litteratur skriven av lärare ADEN att deltagarna levererade.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
130 Öppettider
Heltid
Information
Deadline
Locations
Dominikanska republiken - Santo Domingo, Distrito Nacional
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates