Lierad med tillämpad vetenskap i kulinariska Arts Management
Ancilla College
Nyckelinformation
Campus läge
Donaldson, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Vi byggde en matsal och studentliv centrum med en undervisning kök 2016. Du kan vara bland de första klassen i vår nya måltidskunskap program.
AAS i kulinariska Arts Management förbereder ancilla studenterna för framgångsrika karriärer i en växande område. Professionella kockar arbetar i restauranger, resorts, hotell, sjukhus och huvudkontor.
Att vara en kock, för många människor, är det första steget att bygga ett företag i food service eller orten ledningen. Du hittar kockar i privata hem, ombord på kryssningsfartyg och som säljare i high-end mat lastbilar.
Kurser med denna Major
- Introduktion till professionell matlagning (CRT 101)
- Basic Food Preparation (CRT 102)
- Sanitet och säkerhet (CRT 103)
- Introduktion till Mat & Dryck Industry (CRT 104)
- Introduktion till bakverk och bakning (CRT 105)
- Menu Planning & Design (CRT 106)
- Lagerstyrning och inköp (CRT 107)
- Introduktion till vingårdar och dryck (CRT 108)
- Regionala och internationella köket (CRT 109)
- A La Carte I (CRT 210)
- A La Carte II (CRT 211)
- Restaurang Layout och Design (CRT 212)
- Garde Manger (CRT 213)
- Culinary Extern (CRT 299)
Vilka är mina karriärmöjligheter med detta program?
- professionell kock
- Matberedning tekniker
- line cook
- Bagare
- Livsmedelssäkerhet inspektör
- Restaurangchef
- Sous kock