Livsmedelsteknik
Instituto Politécnico de Viseu
Nyckelinformation
Campus läge
Viseu, Portugal
språk
Engelsk, Portugisiska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Oct 2023
Introduktion
Mål och färdigheter
Utforma, planera och genomföra, autonomt eller under vägledning, tekniska tillverkningsprocesser och råvaror och produktionskvalitetskontroll och säkerhet, lagerhantering och fysikalisk-kemisk och mikrobiologisk analys av livsmedel i livsmedelsindustrin. Tolkar och samordnar konsumenternas förväntningar och den regionala / nationella marknaden i utvecklingen av nya livsmedel.
Huvudsakliga aktiviteter
Samordna tekniska processer för livsmedelsframställning under överlägsen vägledning;
Hantera tillverkningsprocesser associerade med livsmedelsbearbetning under överlägsen vägledning;
Utföra fysikalisk-kemiska och mikrobiologiska tester på råvaror och slutprodukt;
Hantera kvalitetskontroll av livsmedelsproduktion under överlägsen vägledning;
Övervaka kommersiell och industriell kyla;
Förbättra de befintliga tekniska processerna i företaget;
Designa formuleringen av hälsosam mat;
Designa nya regionala livsmedelsprodukter;
Respektera och tillämpa de grundläggande reglerna för hygien, säkerhet och hälsa och undvika olyckor;
Kontrollera avloppsvatten och rester från livsmedelsindustrin;
Hantera och övervaka team och utrustning på ett integrerat sätt.