Om du älskar vetenskapen om ljud och mixning, manipulering och mastering av musik i inspelningsstudior och live-arenor, är denna nivå 3 Sound Engineering-kurs det perfekta sättet att utveckla dina färdigheter för kreativt arbete eller universitet.

Ljudets vetenskap

Utveckla din förståelse för hur ljud och akustik fungerar.

STUDIO SOUND

Få färdigheter i inspelning från studio design genom att miking, mixning och mastering.

LIVE LJUD

Arbeta i en mängd olika levande ljudmiljöer, inrätta PA och övervaka och mastera konsten att levande blandas.

UTVECKLA SÄRSKILDIGHETER

Få kompetensen att främja dig själv i branschen.

Starta din kreativa karriär

Genom att välja kursen Sound Engineering Level 3 får du färdigheter att gå på universitet eller i kreativt arbete.

Den kreativa sektorn är en av de snabbast växande områdena i Storbritanniens ekonomi och en fantastisk och spännande plats att arbeta med.

Denna kurs för ljudteknik kan leda till:

 • En kreativ examen vid universitetet, där du kan få ytterligare färdigheter i förberedelser för arbete. Detta kan vara en ljudteknik eller musikteknik grad eller ett annat ämne som tar din fantasi. Du kommer att behöva slutföra båda åren av kursen för att generera UCAS-poängen för universitetets inträde. Access utvecklar ett nytt sortiment av kreativa grader som kommer att erbjuda perfekt framsteg med en FdSc i Audio
 • Sysselsättning eller egenföretagande, inom den kreativa industrin. Det kan vara som en studio eller levande ljudingenjör eller det kan vara i ett annat område av musik- eller kreativindustrin.
 • En kreativ lärling som ett steg till jobbet.

Få branschupplevelse

Att vara på Access är så mycket mer än att bara göra en kurs. Du får chansen att få förstahandsupplevelse av musik och kreativa industrier.

Här är några av de möjligheter du kan dra nytta av:

 • HÄNDELSER: Du får unika möjligheter att visa upp ditt arbete. Dessa sträcker sig från en lokal spelning till chansen att utföra på ett festivalstadium vid evenemang som Latitude organiserad av partner, Festival Republic.
 • MASTERCLASSES: Tillträde främjar branschmästarklasser från pro ljudingenjörer och producenter.
 • TWINE: Alla våra studenter får gratis Twine-medlemskap, vilket är en online-plattform som gör att kreativa människor kan samarbeta på projekt och tjäna pengar!
 • FOCUSRITE: Access är stolt över sitt samarbete med Focusrite. Du får chansen att få händerna på över £ 500 av FREE Focusrite ljud plug-ins, som stöds av särskilda Focusrite workshops.

FÅ EN KVALIFICERING

Efter framgångsrikt genomförande får du en erkänd kvalifikation som du kan lägga till i ditt kreativa CV:

 • Tvåårig RSL Level 3 Extended Diploma for Music Practitioners. Detta kan generera upp till 168 UCAS-poäng på 2017-tariffen.
 • Observera att dessa UCAS-poäng är för en skillnad * och lägre betyg genererar betydligt färre poäng.
 • Det utökade examensbeviset motsvarar tre A-nivåer eller ett BTEC-nivå 3-diplom.

VARAKTIGHET

 • Ljudtekniknivå 3-kursen varar i två år.
 • Det levereras vanligtvis över tre till fyra dagar i veckan från september till juni (dagtid). Hur länge du är på college beror på vilka extra engelska och matematiska sessioner du behöver delta i.
 • Om du fyller 16-18 den 31 augusti 2018, och / eller i början av din Sound Engineering kurs, då kursen om GRATIS
 • Om du fyller 19 år den 31 augusti 2018 och / eller i början av din Sound Engineering kurs måste du betala £ 4800 per år. Du kan dock ansöka om ett avancerat elevlån för att täcka kostnaden för kursen. Du måste bara betala tillbaka lånet när du börjar tjäna över 25 000 kronor per år.

INGÅNGSKRAV

Ansökan om denna kurs för ljudteknik är lätt.

Allt du behöver göra är att fylla i vårt online ansökningsformulär och vi kommer att komma i kontakt med några förslag till datum då vi kan mötas för att diskutera det vidare.

 • Färdigheter: Vi värdesätter din kreativa passion och kompetens framför allt annat. Du måste dock också visa att du kan arbeta på nivå 3 (en nivåstandard). För skolavlidare kommer vi att kräva bevis på dina förutsägda och aktuella betyg, uppbackad av en skolreferens. Denna kurs för ljudteknik är för mer erfarna ljudingenjörer med mer kunskap om live och inspelat ljud. Du bör redan vara bekant med aspekter av levande och studio ljud och vara medveten om minst en eller två programvaruplattformar som Logic Pro eller Pro Tools. Observera att du inte kommer att kunna anmäla dig om du fyller 16 år den 31 augusti. Ansökningar från personer under denna ålder är fortfarande välkomna men kommer att skjutas upp till det följande året.
 • INTERVIEW: Du kommer att bli inbjuden till en intervju där du kommer att förväntas ge en demonstration eller diskutera dina färdigheter i att använda en blandningsbord / levande ljudutrustning och / eller en diskussion om dina färdigheter och erfarenheter hittills.
Program undervisas på:
 • Engelska

Se 9 fler kurser från Access Creative College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
4,800 GBP
per år, om du fyller 19 år den 31 augusti 2018. Gratis för 16-18 år gamla studenter.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Juni 30, 2020
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juni 30, 2020
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum