london

Översikt

Det finns något oemotståndligt om London. Kanske är det sevärdheterna som Big Ben eller Tower Bridge som redan känner sig bekanta. Eller det internationella karaktär som är uppenbart i varje grannskap, där människor med olika kulturella, etniska och socioekonomiska bakgrunder bor och arbetar tillsammans. Oavsett vad det är som har dragit dig till London, se inte tillbaka nu - London väntar!

Detta är din chans att leva och lära dig tillsammans med studenter från Storbritannien och hela världen genom att direkt anmäla dig till University College London. IES Abroad London är tillägnad att förbättra din studie utomlands erfarenhet av överlägsen studenttjänster och möjligheter att fullt ut uppleva livet i London. Vår personal i London hjälper dig att få ut det mesta av din upplevelse utomlands. London kommer att vara ditt klassrum. Inblandning i lokalsamhället eller en studentklubb berikar dina lärandes erfarenheter och ger utmärkta möjligheter till kulturell integration. W

e vill att du ska känna dig hemma i England, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i London. Våra bostadsalternativ ger dig möjligheter att träffas och göra nya vänner, medan våra kulturella evenemang bekantar dig med staden London.

Snabb fakta

 • Centrum: IES Abroad London
 • Stad: London
 • Land: England
 • Programkrediter: 16 per termin
 • Undervisningsspråk: engelska
 • Språkförutsättningar: Ingen

Programdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Hösten 2018

13 september - 15 december

Våren 2019

I slutet av december - början av juni

Kommande ansökningsgränser:

Våren 2019 - 14 september 2018

akademiker

IES Abroad uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Därför samarbetade vi med University College London.

University College London

Universitetshögskolan i London (UCL) grundades 1826 och registrerar mer än 23 000 studenter som representerar mer än 140 länder. UCL var ett av världens högsta rankade universitet och var det första universitetet i England för att välkomna studenter utan hänsyn till religion, ras, kön eller klass. Mer än 21 Nobelprisvinnare kommer från UCL-gruppen.

Kurser

Studenter ansöker vanligtvis på en eller ibland två akademiska avdelningar och väljer sedan kurser från dessa och / eller andra avdelningar. Du anmäler dig till fyra kurser (16 hp) per termin. UCL grundprogram består av en serie föreläsningar, seminarier och handledning (och lab klasser om inskrivning i naturvetenskapliga ämnen). Handledningskurser är mycket mindre än föreläsningskurser och i vissa avdelningar lärs ut på en-till-en-basis. UCL erbjuder ett brett spektrum av discipliner, med speciella styrkor i:

 • Arkeologi
 • engelsk
 • Ekonomi
 • Geografi
 • Historia
 • Filosofi

För en fullständig lista över aktuella klasser, se UCL: s lista över ämnen. UCL öppnar också sin BASc-modul för studenter och studerande för en termin eller mer. Viktig anmärkning: Vissa avdelningar, såsom Management Science and Innovation, är endast tillgängliga för akademiska år och vårterminen studenter. Dessutom kan vissa ämnen kräva en extra avgift. Se fliken Kostnader för mer information. Även vissa ämnen - som antropologi, arkeologi, datavetenskap, teknik, konst, geografi, psykologi, management science (inklusive finans, marknadsföring och andra affärsämnen) och vetenskapen - kräver en extra avgift . Mer information om denna avgift finns i Kostnadsavsnittet till vänster. Studenter som är osäkra om deras avsedda ämne eller studier ska medföra avgiften bör kontrollera online-disciplinguiden (länken ovan) och kontakta sin rådgivare för att diskutera om de är osäkra om de kommer att få extra avgift.

rådgivning

Även om du registrerar dig direkt i ett av våra partneruniversiteter, kommer vi vara där för dig när du behöver oss.

rådgivning

Att välja och direkt anmäla sig till kurser utomlands kan vara förvirrande och överväldigande. Därför erbjuder vi dig rådgivning som är specifikt för dina behov. Vårt mål är att ge stöd och vägledning under hela din ansökan och inskrivningsprocess. Men våra rådgivningstjänster slutar inte där. Medan du är i London, är vår personal tillgänglig för att hjälpa dig att övergå till ditt nya hem.

Stöd

Stödtjänsterna som vi erbjuder IES Abroad direktansökningsstuderande är specifikt utformade för att hjälpa dig att uppnå dina studier utomlands mål så effektivt och smidigt som möjligt. Vi vet att du studerar utomlands är ett äventyr, och ibland kan du behöva hjälp eller bara någon att prata med - det är därför vår personal är där för dig.

Personal på platsen

Oavsett om du har frågor om akademiska krav, boende eller välbefinnande och säkerhet, är vår London-baserade IES Abroad personal tillgänglig för dig. På grund av vår nära relation till universiteten i London kan IES Abroad också erbjuda dig unika akademiska, sociala och kulturella möjligheter. Vår personal i London åtföljer dig genom orientering, samt på IES Abroad fältturer och kulturella evenemang.

Hus

Vi vill se till att din största utmaning är att bestämma vilka landmärken att se först eller upptäcka det bästa caféet - inte hitta en plats att bo där du känner dig bekväm. Vi gör vårt bästa för att hitta bostäder som återspeglar hur de lokala studenterna lever. Vårt mål är att när du lämnar London, kommer det att känna dig som hemma. Som en del av våra direkta inskrivningstjänster erbjuder vi välutrustade, bekväma bostäder för alla studenter, eftersom säkrade bostäder självständigt kan vara utmanande. IES Abroad bostadsalternativ uppfyller våra säkerhets- och säkerhetsstandarder. Studenthus - UCL erbjuder boende med självhushåll i studenthem. Kök finns där du kan laga din mat, eller måltider kan köpas från de olika matbutikerna på UCL-campusens huvudområde. Alla rum har dataportaler.

Studentliv

Orientering

IES Abroad Orientation Vid ankomsten till London deltar du i en inledande inriktning med IES Abroad London personal. Designad speciellt för studenter med direkt inlärning, introducerar IES Abroad orienteringsprogrammet dig till ditt direktansökningsprogram, dina medstudenter och till London. Andra höjdpunkter kan omfatta en bussresa till London och andra kulturella aktiviteter. Dessutom kommer du att lära dig om undervisningsmetoderna för brittiska professorer i din värdinstitution. Universitetsorientering Du kommer också att delta i SOAS 'orientering, där du lär dig dig om studentlivets logistik.

Extracurricular aktiviteter

Omdefiniera hur du bor och lär dig i London genom våra kulturella evenemang, till exempel:

 • Touring Parliament, kungliga palats och trädgårdar
 • Delta i lokala sportevenemang, som den engelska Premier League
 • Utflykter till Londons olika marknader
 • Går till världsklassuppträdanden på Londons många nöjesställen

Universitetsklubbar

UCL-studentkåren är ett bra sätt för internationella studenter att ytterligare integrera sig i det lokala studentlivet. Facket sponsrar mer än 140 klubbar och samhällen, och varje år väljer ca 8000 studenter att delta.

Behörighetskrav

 • 18 år
 • I gott skick på din hemskola
 • 3,3-3,7 GPA eller bättre på 4,0 skala (3,7 för ekonomidepartementet, 3,3 för historiaavdelningen och psykologiavdelningen, 3,5 för engelska avdelningen, 3,5 för förvaltningsavdelningen) Sökandens GPA måste uppfylla offentliggjorda GPA-krav för område / studieavdelning till anses vara
 • Junior eller senior står när programmet börjar.

Pass

Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. En studentvisum kan krävas för att komma in i England. Vid inträde får du mer information om ansökan och eventuella relaterade avgifter. Visumansökningen för icke-amerikanska medborgare kan vara extremt lång, kontakta oss för mer information. Om du studerar med IES Abroad i England kan du vara berättigad att använda IES Abroad ACCeSS-programmet. ACCeSS är vår visumbehandlingstjänst där vi lämnar in din visumansökan och dokument till konsulatet för dig.

Kosta

Hösten 2018

 • Undervisning: $ 15.695
 • Bostäder: $ 4,975
 • Försäkring: $ 230
 • Totalt: $ 20.900

Akademiskt år

 • Undervisning: $ 28 235
 • Bostäder: $ 13.475
 • Försäkring: $ 455
 • Totalt: 42,165 dollar

Tänk på dessa priser som utgångspunkt. Vi uppmuntrar dig att kontakta din studie utomlands kontor för att bestämma den faktiska kostnaden för dig när factoring i ekonomiskt stöd, stipendier, din hem skolan politik och andra faktorer.

Program undervisas på:
 • Engelska
IES Abroad

Se 128 fler kurser från IES Abroad »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 terminer
Heltid
Pris
20,900 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum