lopp certifierad expert på klimat och ekonomi förnybar energi

Frankfurt School of Finance & Management

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

lopp certifierad expert på klimat och ekonomi förnybar energi

Frankfurt School of Finance & Management

Kurs för Certified Expert i Climate & Renewable Energy Finance

Klimatförändring är högt på agendan för regeringar över hela världen. Den strukturella förändringen av det globala energisystemet är redan på gång. Den nya länkade e-learning kurs om klimat & Renewable Energy Finance möjliggör för deltagarna att förstå två olika perspektiv på denna fråga. Å ena sidan handlar det naturligtvis med så kallade "marknadsmisslyckanden" som påverkar lämpliga investeringar i sektorn och visar de politiska instrument som finns tillgängliga för att rätta till dessa brister. Å andra sidan, behandlar kursen projektets finansieringsperspektiv med fokus på detaljerna i förnybar energi finansiering inklusive politik och lagstiftning.

Kursen ger tillämplig innehåll som kommer att bidra till att uppnå målen personliga karriär och göra en inverkan på den nedersta raden av deltagarnas institutioner.Det är en 6-månaders deltid certifieringsprogram som matchar individuella scheman. Det är upp till deltagaren när och var de ska studera. Detta gör det möjligt att balansera en hektisk arbetsbörda och familjeplikter med en intellektuellt stimulerande program.


Intresserad?

Den första Certified Expert i Climate & Renewable Energy Finance (CECRF) kommer att inledas i mars 2014. Anmälan är möjlig från och med december 2013.


Kursinnehåll

Introduktion till klimat och förnybar Grunderna i förnybar energiteknik energi finans och deras roll i den totala energimixen Miljöekonomi och internationell klimatpolitik klimatfinansiering och investerarens perspektiv på RE investeringar Fallstudier av den privata sektorn finansieras RE projekt och stödprogram


Studieavgifter

Den ordinarie terminsavgift är EUR 1100.Om du registrerar över 15 januari 2014 early bird undervisningsavgiften på 900 euro är tillämpligt.

Avgiften för slutprovet är 50 euro. Den sista tentan avgiften måste betalas kontant direkt till den institution som är värd för slutprovet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
6 månader
Deltid
Price
Pris
1,200 EUR
EUR 900 för registrerings Jan 2014
Information
Deadline
Kontakt Skolan
Registration possible form June 2014
Locations
Tyskland - Frankfurt, Hesse
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Registration possible form June 2014
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Tyskland - Frankfurt, Hesse
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Registration possible form June 2014
Slutdatum Kontakt Skolan