Ett program av exceptionell kvalitet, utformad med och för universitet

Mästarens förberedelsekvalificering är den bästa förberedelsen för framgång på din valda forskarutbildning och i din framtida karriär - det garanterar att du kommer in och går vidare.

Mästarens förberedelse är för:

 • Någon som vill uppgradera sin engelska språknivå före ett doktorsexamen
 • De som vill se till att de har de akademiska färdigheter som krävs för framgångsrik forskarutbildning på engelska
 • Den som vill förbättra sin karriär Pathway eller framtidsutsikter genom kompetensutveckling och forskarutbildning
 • Arbetsgivare / sponsorer vill uppskatta deras anställda genom forskarutbildning och vill ha en one-stop-lösning med akademisk och språklig förberedelse och applikationsprocesser

Fördelar med Masters Förberedelse Kvalifikation

 • Garanterad progression till tusentals mastergrad på ledande universitet. Tar oroa bort om du ska få en plats
 • En unik one-stop applikationstjänst. Minskar stressen att söka på varje universitet separat och försöka hitta rätt kontaktpunkt
 • Forskningsförmågan och kunskapen och förmågan i engelskspråkiga kunskaper måste lyckas med en PG-kvalifikation. Säkerställer att du inte bara kommer in men du är redo att fortsätta med dina studier - några av våra studenter säger att de var bättre förberedda än brittiska studenter

Vad är mästarens förberedelse?

NCUK förberedelsekvalificering ger garanterad tillgång till en doktorsexamen vid framgångsrik avslutning. Det inkluderar:

 • Ämnesmodul - välj från Management, Life Sciences, Engineering
 • Forskningsmetoder - denna modul bedöms genom en avhandling eller ett projektförslag. Det gör att du kan källa och utvärdera information från litteratur och webben; kvalitativa och kvantitativa forskningsmetoder; forskningsprojektplanering; manipulera och analysera data; konventioner om immateriella rättigheter.
 • Orientering mot västerländsk studie - Denna modul introducerar dig till de stora skillnaderna mellan att studera i sitt hemland och studera i en västerländsk universitetsinställning. Det finns ingen formell bedömning för denna modul.
 • Engelska för akademiska ändamål - den här modulen ger dig en engelskkvalificering som är erkänd av NCUK universitet och kan användas för viseringsändamål. Modulen syftar till att utveckla dina engelska färdigheter med fokus på akademisk engelska.

Vad är startdatum och hur lång tid tar det?

Vi har intag i september, januari och mars för kurser som varierar mellan 10, 20 eller 30 veckor baserat på din nuvarande nivå på engelska. Det innebär att du kan planera din tid och investering i enlighet med detta. Med Pre-masterprogrammet och en enårsmästare i Storbritannien kan du vara tillbaka på din karriärspår snabbare än någon annan.

Ska jag få hjälp att söka mina mästare?

Endast NCUK kvalifikationer ger dig tillgång till vår unika Placement Support Service. Det innebär att du gör en enda ansökan och NCUK följer på ansökningarna med varje enskilt universitet för dina räkning. Förutom detta får du också expertråd om examensalternativ och ditt personliga uttalande. Alternativa rutter i doktorsexamen innebär att du måste göra flera applikationer, en för varje program du vill söka på.

VAD MASTERSGRAD KAN JAG STUDERA?

NCUK studenter har val av tusentals examen. Oavsett om du vill studera konst eller datavetenskap och teknik, biovetenskap och apotek eller företag, juridik och ledning, garanterar din NCUK kvalifikation dig två villkorade erbjudanden och en garanterad plats.

Program undervisas på:
 • Engelska

Se 2 fler kurser från NCUK »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
10 - 30 veckor
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum