Magisterexamen I Företagande

Nelson Marlborough Institute of Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen I Företagande

Nelson Marlborough Institute of Technology

Designa och utveckla en ny entreprenörs företaget.

Den magisterexamen i Business Enterprise (PGDipBE) Programmet fokuserar på design och utveckling av nya entreprenörsaffärsprojekt.

Detta program kombinerar teoretiska, tillämpade, teknikdrivna och forskningsbaserade metoder för att förse dig med avancerade analytisk förmåga, så att du kan identifiera möjligheter för framtida anställning och egenföretagande, baserat på att skapa nya, innovativa och ekonomiskt lönsamma företag.

Karriärmöjligheter och vägar

Som en examen från detta program kommer du att ha kompetens att gå på arbete i strategisk ledning, företagsledning, företagsplanering, personalförvaltning, IT support eller fortsätta dina studier och väg till Auckland University of Technology Master of Business program.

Utexaminerade från programmet kommer att kunna arbeta som egenföretagare utövare, eller utöva nationella och internationella yrkeskarriär med kommersiella organ och byråer, inom följande områden inom affärsmiljön:

 • strategisk ledning
 • företagsledning
 • oberoende verksamhet
 • konsult
 • personalavdelning
 • finansiell och kostnadsanalys
 • venture företag
 • produkt- och tjänstemarknadsföring
 • teknik stödtjänster
 • Corporate Planning

Eller fortsätta dina studier och väg in AUT MBA eller Masters Programme.

Struktur & tidsplan

Hur är programmet uppbyggt?

Du kommer att vara i ansikte mot ansikte workshops och slutföra projekt baserat arbete under de första sju månaderna av programmet för att genomföra sju affärshandlingar samt forskningsmetodik papper.

Din tidsplan kommer att ges till dig under din läggning.

Post Graduate Diploma in Buisness företagsprogrammet inte följa standard NMIT terminen gånger och raster. Studenter läser en kurs per månad under 7 månader. Detta kräver en tid engagemang på minst 20 timmar per vecka av studietiden. Eleverna har möjlighet att ha en maximal 4 veckors semester tid under sin 18 månaders studie. Den viktigaste paus är över jul Ny / år period i 2 veckor (21 december - 1 januari) och de andra två veckor kan tas ut under en avhandling tiden.

Efter de första sju månaderna av visade papper, måste du fylla i ett forskningsprojekt avhandling som tar 1200 timmar. En student spenderar 40 timmar i veckan på sin avhandling skulle ta cirka 30 veckor att slutföra denna del av programmet. På samma sätt skulle en student spenderar 30 timmar i veckan på sin avhandling räknar med att ta 40 veckor att slutföra denna del av programmet.

Ingångskrav

Ansökningskriterier för magisterexamen i Business Enterprise är som följer.

Alternativ 1: Tillämpning av akademisk examen

Sökande i denna kategori kommer att ha: a) tog en examen eller examen i något ämne från en Nya Zeeland högskola ackrediterade att erbjuda kvalifikationer på denna nivå; eller b) tog examen från ett utländskt högskole som bedöms av Academic kommittén för att vara likvärdig status.

Alternativ 2: Special Application

Trots ovanstående ansökan kriterierna i undantagsfall en sökande som inte innehar en föreskriven tertiär examen kan vara berättigade till särskild ansökan till programmet om han eller hon kan visa kunskaper och färdigheter motsvarande en grundnivå examen, och kan ge bevis på relevant arbetserfarenhet. Ansöker posten under detta kriterium måste också kunna visa att de har fallenhet, engagemang och personliga färdigheter såsom tyder sannolikheten för en framgångsrik avslutad kurs. I vissa fall kan den sökande måste fylla i en godkänd kurs eller program som bedöms att förbereda studenterna för den erforderliga akademiska standarden för inträde.

Följande krav gäller för alla sökande a) Sökande är skyldiga att tillhandahålla två konfidentiella referenser från personer som kan bekräfta att sökanden är av god karaktär och rykte.

b) Sökande vars första språket inte är engelska, eller som kommer från ett land där undervisningsspråket i skolan inte är engelska, måste bevisa att framgångsrikt ha slutfört engelska instruktion till en nivå som bedöms lämplig av programchef. Bevis kan innefatta officiella utskrifter och / eller erkända engelska testresultat, såsom IELTS och TOEFL. (Se English Language Behörighet nedan.) C) Programchef avgör det maximala antalet studenter får ansluta sig till detta program. Om det finns fler sökande än platser kommer eleverna att väljas i första hand på akademisk förmåga.

Alla inskrivningar i magisterexamen i Business Enterprise programmet vid bedömning av programchef.

Engelska krav

Alla sökande måste ha en nivå på engelska tillräckligt för att kunna studera på denna nivå. Dessa studenter vars första språket inte är engelska bör ha:

 • En internationell English Language Testing System (IELTS) övergripande akademiska resultat på minst 6,5 (med minst 6,0 i varje band) som utfärdats under de senaste två åren eller motsvarande.

Om du inte har ett IELTS test poäng, kan du skicka oss andra bevis på din engelska nivå.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Nya Zeeland - Auckland, Auckland
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - Nelson, Nelson
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - New Zealand Online
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Nya Zeeland - Nelson, Nelson
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Mar. 2019
Nya Zeeland - Auckland, Auckland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Nya Zeeland - New Zealand Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan