Read the Official Description

Den magisterexamen i Hospitality och Tourism Management är utvecklat av London School of Business och Finance (LSBF) för att möta den ökande efterfrågan från Hospitality proffs för en forskarutbildning. Dessutom möjliggör detta program studenter från andra discipliner möjlighet att göra en förändring i sin karriär och ange gästfrihet och turistnäringen. Detta är ett intensivt program, med studenter behöva delta i en utbildning på minst 288 guidade lärande timmar.

Under kursens gång får studenterna fullt stöd och deras utveckling kontrolleras ofta av bedömningar av uppnådda resultat. Studenternas prestationer och tillfredsställelse övervakas för att säkerställa att kursen motsvarar elevernas akademiska och personliga utvecklingsbehov; och branschkontakter säkerställa att programmet är relevant och lämplig för kraven på en karriär i gästfrihet och turism.

Mål

  • Att utveckla akademiker med nödvändig kompetens, kunskap omedelbart effektivt inom gästfrihet och turistnäringen;
  • Att utveckla hos eleverna en kritisk bedömning av roller chefer inom gästfrihet och turistnäringen;
  • För att ge studenterna möjlighet att tillämpa och utvärdera ledningens beslutsfattande nivå fattandet och problemlösning;
  • Att utveckla problemlösning färdigheter, förbättra sin förmåga att kommunicera och arbeta effektivt som individer inom gästfrihet och turismorganisation och som en del av ett team;
  • För att möjliggöra kritisk reflektion på sig rollen som kundservice, kvalitet och produktivitet;
  • För att utvärdera och bedöma de kritiska utmaningar och förändringar i branschen;

Eleverna måste ta och framgångsrikt slutföra alla åtta moduler (eller sex och Industrial Attachment) som skall tilldelas den LSBF magisterexamen i Hospitality och Tourism Management. Studenter som inte gör det kommer att ges en redovisning av resultaten.

Studenter måste uppnå en total godkänt på 40%. Om eleverna misslyckas med att uppnå en övergripande godkänd kurs, kommer de att tillåtas att återta baserat på de anvisningar som ges av betygsnämnden.

Program taught in:
Engelska
London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore

See 1 more programs offered by London School Of Business And Finance (LSBF) Singapore »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
12 månader
Heltid
Pris
9,800 SGD
Deadline
Kontakt Skolan
Intake: Every 2 Months / Modular
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Kontakt Skolan
Intake: Every 2 Months / Modular

Aug. 2019

Location
Application deadline
Kontakt Skolan
Intake: Every 2 Months / Modular
Slutdatum