Magisterexamen i social stadsförnyelse

Enric Miralles Foundation

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magisterexamen i social stadsförnyelse

Enric Miralles Foundation

Den Enric Miralles Foundation och Universitat Politécnica de Catalunya (UPC) samarbetar för att vara värd för en specialiserad kurs i processen för integrerad stads regeneration.Based på sätt att tänka och arbeta av Enric Miralles och lära hans metoder och hans teknik, och genom att gå sättet att göra av EMBT Miralles Tagliabue eleverna kommer specialiserade på samtida hållbar integrerad urbanism. Kursen syftar till att ge eleverna de kunskaper som krävs för att utveckla ett urbant projekt från början till slut.

Enric Miralles

Översikt

Kursen integrerar teori, praktik, design och disciplinerna arkitektur och staden med den analytiska disciplin forskning, samtidigt som en tid betydelse för den moderna världens utmaningar tvärvetenskaplig kunskap, hållbar urbanism, social inkludering och exkludering, arkitektur och databehandling , rumslig kognition, de fysiska och immateriella dimensioner av sociala nätverk, och en användarcentrerad inställning till design innovation.

Programmet är uppdelat i olika ämnen och speciella mästarkurser. Varje ämne är både teoretisk (i morgon) och praktiska (i eftermiddag).

Vi tror på "att göra medan tänkande" och generera öppna diskussioner.

Studenterna kommer att utveckla sin egen förslag till Grand Paris.

Enric Miralles

Fallstudie: Grand Paris Clichy-Montfermeil 2017

Den Enric Miralles Foundation och Universitat Politécnica de Catalunya (UPC) samarbetar för att vara värd för en specialiserad kurs i processen för integrerade stadsförnyelse.

Baserat på sätt att tänka och arbeta av Enric Miralles och lära hans metoder och hans teknik, och genom att ansluta sig till sätt att göra av EMBT Miralles Tagliabue eleverna kommer specialiserade på samtida hållbar integrerad urbanism.

Kursen syftar till att ge eleverna de kunskaper som krävs för att utveckla ett urbant projekt från början till slut, kommer deltagarna att skapa sina egna förslag för "2017 Grand Paris Clichy-Montferneil Paris förorter" projektet genom att integrera alla nödvändiga teoretiska och praktiska aspekter på urbanism och kreativ design utveckling.

Enric Miralles

Om Grand Paris Clichy - Montfermeil tunnelbanestationen

Grand Paris är ett ambitiöst projekt för att modernisera det befintliga transportnätet och skapa en ny automatisk metro - Grand Paris Express för Paris storstadsområde. Nya betydande urbana projekt planeras för att slutföra arbetena för denna infrastruktur.

I projektet ingår tunnelbanestationen och även planeringen av det nya torget som är att bli en mittstång i ett förnyat område. Det kommer att ge en enkel tillgång till invånarna till sina arbetsplatser över hela Ille de France och på samma tid kommer att vara en källa till Stadsförnyelse och blandas användningsområde. För sin relevans, är denna station betraktas som symboliska för Grand Paris och den sociala sidan av projektet har förbättrats.

EMBT Grand Paris Project

Under kursen kommer att tillbringa en vecka i Paris för att besöka webbplatsen och bättre förstå projektet.

Enric Miralles

Antal besök

Det kommer att finnas ett besök på byggnader av EMBT arkitekter i Barcelona som Santa Caterina marknaden och stadsdelen PERI renovering, Gas Natural Tower, Diagonal Mar Park, Igualada kyrkogård, Hosta Institut la Llauna, förutom privata byggnader tillgång som endast ger inträde till Enric Miralles arbete studenter thru fundament.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
10 veckor
Heltid
Price
Pris
3,500 EUR
Information
Deadline
Locations
Spanien - Barcelona, Catalonia
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Spanien - Barcelona, Catalonia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan