Läs den officiella beskrivningen

SKAPANDE
FÖRSLAG TILL VÄRDE
TYDLIG
och mycket konkurrenskraftig

Syften

  • Bedöma förändringar i miljön, konsumenterna och teknik och dess inverkan på företagets strategi.
  • Strukturera förslag utformade från kundnytta, segmenterade och anpassade till dagens krav, antingen i lokala och internationella marknader.
  • Digitala verktyg för att integrera olika marknadsföringsprocesser.
  • Utveckla en systematisk strategi som gör det möjligt att länka processer, aktiviteter och verktyg.
  • Bygga och underhålla kundrelationer som bygger på erkännande av ouppfyllda möjligheter, utveckling av lämpliga kanaler och med hjälp av statistik för att mäta graden av tillfredsställelse.
  • Experientialize processer med hjälp av simuleringar för att förstå verkligheten i stor utsträckning.
  • Erkänner effekten av nya marknadsföringsmetoder att skapa och upprätthålla varaktiga relationer.

mottagare

Programmet riktar sig till dem som är ansvariga i det egna företaget eller i de funktionella områdena marknadsföring eller marknadsföring i nationella och internationella organisationer och mediebyråer som behöver utveckla kunskap om den nuvarande användningen av Internet och dess tillämpa dem som en affärsplattform verktyg, liksom på nya trender inom marknadsföring och affärsprocesser.

Läroplan

  • DEFINITION AV VÄRDESKAPANDE MODELL · 40 timmar.
  • CHANNEL LINKING UTVECKLING STRATEGISKA · 50 timmarna.
  • GENOMFÖRANDE AV FÖRSÄLJNING AFFÄRSMODELL · 40 timmar.

Certifiering

University of California i Irvine · Förlängning och ADEN International Business School, gemensamt tilldelas intyg om specialisering (^) i marknadsföring som uppfyller kraven för programmet.

(^) Certificate of Fortbildningscentralen, som ackrediterar ingen titel eller grad, skall utfärdas i USA. ADEN förbehåller sig rätten att ändra certifiering cates, partneruniversitet och professorer på grund av force majeure eller orsaker utanför den. I sådana fall de ersätts av andra liknande prestige och akademisk kvalitet.

Metodik

ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som möjliggör överföring av kunskaper till arbetsplatsen med ett praktiskt förhållningssätt; utvecklat en interaktiv virtuell gemenskap med ett klassrum tillägg.

För att stärka retention och tillämpbarhet en digital och styrelse, baserat på matematiska modeller som gör det möjligt att uppleva och spela situationer inom näringslivet, där besluten fattas och deras inverkan kontrolleras på en intensiv användning av simulatorer är klar lekfull miljö.

Utvärderingsprogrammet består av flervalsfrågor tester i online-läge, integrativ fall och praxis med en simulator som är registrerad i den virtuella gemenskapen.

Programmet stöds av kompletterande litteratur skriven av lärare ADEN att deltagarna levererade.

Program undervisas på:
Engelska
Spansk

Se 7 fler kurser från ADEN Tegucigalpa »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Feb. 2020
Duration
130 Öppettider
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019, Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019, Feb. 2020