massagetherapy


(Hialeah, Miami, Homestead & South Beach campus)

Lärandemål

Förbereda studenterna för granskning av statligt Massageterapi Florida rådet; och därmed bli en licensierad massageterapeut. Hjälp eleverna att fylla med tillförsikt och förbereda dem för atmosfären Massage / spa i den verkliga världen.

Lektionstimmar: 750

program Beskrivning

Den Massageterapi Programmet är utformat för att förbereda studenterna för att bidra fullt ut till sjukvården och garantera välfärd kunder. Programmet erbjuder en omfattande läroplan som överstiger det nationella genomsnittet av timmar som krävs av staten. Det ger också grundläggande kunskaper, verktyg, etik och beteenden som eleven behöver ett tillfredsställande sätt utföra sin karriär som massageterapeut i alla fall, vare sig hälsovård eller ge tröst till patienten. Om din dröm är att arbeta i en medicinsk kontor, spa, gym, kryssning eller starta en privat praktik massage; Vi hjälper dig att komma dit. Oavsett hur landets ekonomi, är människor alltid efter massageterapeut att hantera stress och lindra smärta, utan tvekan, de är tjänster som alltid kommer att efterfrågas. Om du vill ha en karriär som erbjuder tillfredsställelse att hjälpa människor, förmågan att försörja sig och en miljö med positiv och spännande arbete, vår massageterapeut program det är rätt val för dig!

programmet Outline

 • HIV / AIDS (3 timmar)
 • MA101 GRUNDLÄGGANDE MASSAGE TEORI & HISTORIK (100 timmar)
 • MA102 KLINISK praktik (125 timmar)
 • ALLIED MA103 Former (100 timmar)
 • MA104 PROFESSIONAL ETIK utövare MASSAGE (21 timmar)
 • MA105 medicinska fel (4 timmar)
 • MA106 FLORIDA LAGAR & REGLER FÖR MASSAGE (25 timmar)
 • MA107 affärsmetoder (25 timmar)
 • MA108 massage i spa INSTÄLLNING (22 timmar)
 • Vattenterapi MA109 (25 timmar)
 • MA110 ANATOMI / FYSIOLOGI / Kinesiologi (260 timmar)
 • PATOLOGI MA111 (40 timmar)

tjänster som krävs

 • ALLIED Former - andningsövningar (5 tjänster)
 • ALLIED Former - neck / BACK / skuldra (5 Tjänster)
 • ALLIED Former - rörelseomfång (5 tjänster)
 • ALLIED Former - sträckningar (5 tjänster)
 • Stol massage (50 tjänster)
 • Helkroppsmassage (50 tjänster)
 • Hydroterapi - varm handduk BEHANDLING (5 tjänster)
 • HYDROPTHERAPY - HYDROCOLLATOR (5 tjänster)
 • Hydroterapi - VARM STEN MASSAGE (5 tjänster)
 • Sanitet (150 tjänster)
 • SCALP / FACE / fotmassage (5 tjänster)
 • Behandlingsplan (10 tjänster)

Alla tider och tjänster krävs av Department of Florida Health (DOH).

Obs: Alla program undervisas i cykler. Eleverna kan börja när som helst i cykeln och fortsätter att uppfylla alla krav för programmet.

förvärvs~~POS=TRUNC

Lagen från 1965 högskoleförordningen kräver skolor att ge yrkesutbildning en berättigad akademiskt program som förbereder eleverna för förvärvsarbete. Nedan finns information om arbetsmarknads positioner som innehas av massage. Webblänken kommer att ge information för att slutföra uppgifter, informationsinnehåll, kompetens, arbetsmoment, arbete sammanhang, arbetsområden, utbildning, intressen, stilar av arbete, arbetets värde, relaterade yrken, löner, sysselsättningsutvecklingen, bland andra källor till ytterligare information. Det ingår också graden av "examen i tid," undervisning, avgifter, kost och logi, böcker och leveranser, lediga, och den genomsnittliga skulden för lån.

böcker

Milady teori och praktik Therapeutic Massage lärobok, Milady teori och praktik terapeutisk massage arbetsbok och Essentials för belastnings anatomi illustrerad bok.

Utrustning / material

Studenterna kommer att få en enhetlig, en resväska med datorn och en massage kit med alla de verktyg och material som behövs för att utöva de tjänster som krävs.

graduacion

Efter studenten fullföljer 750 timmar, tjänster, tentor och uppfyller alla sina finansiella åtaganden gentemot skolan, är ett certifikat beviljas.

slutförandetid

Slutförande Tiden beror på antalet timmar eleven deltar varje vecka. Baserat på ett schema med 25 timmar per vecka, skulle den normala sluttid vara 7 månader.

betalningssätt

Undervisning och avgiftsbetalningar kan placeras på en vecka eller månad. Den första betalningen måste uppfyllas på den första dagen i klassen och på samma dag varje vecka eller månad den dagen. Federalt ekonomiskt stöd är tillgänglig för dem som kvalificerar sig.

förvärvs~~POS=TRUNC

Lagen från 1965 högskoleförordningen kräver skolor att ge husägare och yrkesverksamma ett valbart utbildningsprogram för att förbereda studenterna för förvärvsarbete. Nedan hittar du information om yrken med anknytning till massage. Webblänken kommer att ge information för uppgifter, kunskaper, färdigheter, förmågor, aktiviteter, arbete, arbete sammanhang, arbetsplats, utbildning, intressen, arbets stilar, arbetsvärderingar, relaterade yrken, löner och sysselsättningsutvecklingen, andra källor och ytterligare information. Vi har även tidsexamensfrekvens, undervisning, avgifter, bostäder, böcker och förnödenheter, sysselsättning placering ränta och median skuld uppkommit.

CIP-kod: 51,3501
Beskrivning CIP: Massage / terapeutisk massage. Den Massageterapi karriär inkluderar yrken såsom massageterapeut. SOC kod: 31-9011
SOC Beskrivning: massageterapeut
http://www.onetonline.org/link/summary/31-9011.00 kostnaden för hela programmet asistenciapara

matriculation kvoter Böcker och material totalt
$ 9144,12 $ 100,00 $ 339,83 $ 9583,95
Logi och mat Totalt med boende och mat
$ 8488,00 $ 18,071.95
Global Positioning Hastighet: 81,21%
Rate "kandidat i tid": 81%

Obs: Den totala placering beräknades med hjälp av formeln för ackreditering av organ.Studenter som ansöker om lån Massageterapi Programmet har en total skuld av den genomsnittliga lån på $ 6,534.00 efter examen. Månatliga betalningar för direkt låneprogrammet ska börja på $ 50.00. För att beräkna storleken på din månatliga studielån betalning, kan du få tillgång till följande webblänk www.finaid.org/calculators.

Medelstora privata studielån skuld efter examen: N / A
Median Loan institutionella låneskuld efter examen: N / A

Program undervisas på:
Engelska

Se 35 fler kurser från Beauty Schools Of America »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Sep 2019
Duration
750 Öppettider
Heltid
Pris
9,583 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum