Read the Official Description

Kurs: Kulinarisk Konst

Under detta tvåmånadersprogram får deltagarna en bred och intensiv utbildning i professionell matlagning och bakverk. Den dynamiska kursplanen är utformad för personer som vill förbättra sina kulinariska färdigheter eller som riktar sig mot en karriär inom professionell gastronomi. Programmet tar en praktisk inriktning på matlagningsteknik, med dagliga matlagningslaboratorier som kompletterar lektioner, samt flera fältturer till lokala matproduktionscenter och gästföreläsningar från att besöka kroatiska och internationella kockar. Studenterna kommer att få den grundläggande kunskap som krävs för att börja arbeta i ett kulinariskt yrke. Eleverna kommer att lära sig om termisk och mekanisk matförädling, identifiera ingredienskvalitet, kryddor, knivarbete, skapa kvalitetsrestauranger menyer, ordna och servera rätter, professionella matlagningsstandarder, matportioner, matbevarande och gastronomins historia. Tillsammans med de professionella färdigheter som eleverna lär sig under detta program kommer de också att få möjlighet att träffa framgångsrika kockar som arbetar i modern gastronomi och bilda ett nätverk med professionella inom branschen. Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN studentnätverket. testimonial

Culinary Practicums

Eftersom vi tror att matlagning bäst lärs genom praktisk erfarenhet, är vår läroplan utformad så att 80% av klasstiden är avsedd för praktikum. Praktikerna börjar med grunderna, så att studenterna får möjlighet att bygga sin kunskap om starka fundament.

Studiebesök

Under programmet kommer studenterna att besöka flera lokala matproduktionscentra och småskaliga lokala gårdar. Fältet turer hjälper eleverna bättre förstå produktionskedjan i livsmedelsindustrin, samt förberedelse och lagringsteknik av olika typer av mat, inklusive ostar, bakverk, köttprodukter, vin och kaffe. Eleverna introduceras till olika märken av lokala produkter från vilka de kan lära sig att skilja kvalitetsprodukter och skapa kontakter med lokala producenter. e67o

Ytterligare programinformation

  • Klasstid: 5 timmar per dag, måndag-fredag
  • Språk som används i klassen: engelska
  • Läsningar och material (digital): Levereras av Kul IN
  • Uniformer: Tillhandahålls av Kul IN

Efter avslutad kurs får varje student ett certifikat från Kul IN för en professionell kockkock .

Programlängd: 2 månader

Programkostnad per student: 4,625 euro (moms ingår) **

** För våra elever med tidig fågel erbjuder vi 200 € rabatt på programundervisning . För att få tag i denna kupong måste du slutföra din ansökan och betala undervisningen två månader före startdatumet för programmet. 47130_culinary_arts_2.jpg

Priset inkluderar:

  • All utbildning och material för programmet Culinary Arts
  • Transport från Zagreb International Airport till Kul IN
  • Bostäder i Sisak
  • Bostäder nära skolan och lunchen på skoldagarna
  • Kostnader för fältresor

PROGRAM START DATUM

  • 12 mars 2019
  • 11 juni 2019

Specialisera din kunskap genom Kul IN Catering och Bufféprogram:

Programmet riktar sig till personer som vill specialisera sin kulinariska kunskap eller yrke inom cateringbranschen.

Som en del av vårt intensiva tvåmånaders catering- och bufféprogram lär studenterna olika tekniker och metoder för matberedning, presentation, arbete med utrustning för catering, organisation och hantering av händelser och mattrender. Efter avslutad utbildning kan eleverna välja att göra en praktik på ett cateringföretag.

testimonial

För att få dig den fulla erfarenheten att studera i Culinary Institute Kul IN bjuder vi på dig att besöka vår visuella turné.

Program taught in:
Engelska
Italienska

See 5 more programs offered by Culinary Institute Kul IN »

Last updated January 16, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Mar. 12, 2019
Juni 11, 2019
Duration
2 månader
Heltid
Pris
4,625 EUR
Deadline
Feb. 28, 2019
By locations
By date
Startdatum
Mar. 12, 2019
Slutdatum
Maj 14, 2019
Application deadline
Feb. 28, 2019
Startdatum
Juni 11, 2019
Slutdatum
Aug. 14, 2019
Application deadline
Maj 10, 2019

Mar. 12, 2019

Location
Application deadline
Feb. 28, 2019
Slutdatum
Maj 14, 2019

Juni 11, 2019

Location
Application deadline
Maj 10, 2019
Slutdatum
Aug. 14, 2019