Matlagningskonst
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Nyckelinformation
Campus läge
Online USA
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Vårt program lyfter fram kompetensbaserad utbildning genom progressiva inlärningsenheter. En stor del av utbildningen kommer att ske i våra träningskök, vilket ger eleverna mycket "köketid" för att låta deras skicklighetsnivåer växa. Med hjälp av en "praktisk" metod för livsmedelsproduktion kommer eleverna att arbeta individuellt eller i små grupper. Dessutom är "Core" kulinariska akademiska färdigheter införlivade i studentens utbildningsschema. Dessa ytterligare färdighetsklasser kommer att inkludera näring, inköp och inventering, restauranghantering, meny och andra "kärnklasser".
Varje fokusenhet börjar med den kulinariska basklassen. Efterföljande livsmedelsproduktionskurser utvecklar mer avancerade tekniker och ger en mer djupgående utvärdering av studenter.