Läs den officiella beskrivningen

Sjukvårdsekonomi är ett av de snabbast växande karriärområdena i landet. Institutionen för medicinsk assistans erbjuder tre programalternativ, en examen och två certifikatprogram.

  • Medicinsk assistentgrad
  • Klinisk Medical Assistant Certificate Program
  • Medical Office Assistant Certificate Program

Dessa tre medicinska assistentprogram förbereder eleverna på postnivå på läkarens kontor och andra medicinska lokaler. Dessa kurser hjälper till att utveckla de färdigheter som krävs för att utmärka sig inom vårdindustrin.

Medicinska assistentstudenter ska lära sig lämplig telefonisk etikett, hur man hälsar patienter, korrekt kartläggning och arkiveringsteknik, försäkringsbehandling, ordbehandling, e-post, tidsplanering och hantering av patienter från incheckningen genom tentamen. Medicinska assistentstudenter kommer att vara beredda att arbeta på sjukhus, läkarmottagningar, ambulatoriska servicefaciliteter och kliniker.

Sysselsättningen för medicinska assistenter förväntas växa 23% från 2014 till 2024 som rapporterats av Förenta staternas presidium för arbetsstatistik. Detta är mycket snabbare än den genomsnittliga tillväxttakten för andra yrken. Medicinska assistenter fortsätter att vara i hög efterfrågan, eftersom de blir mer beroende av att vara en viktig tillgång till medicinska teamet och som läkarnas praktik övergår till elektroniska register. Här är det i huvudstaden många möjligheter till karriärplacering.

Medicinsk assistentprogram

Att delta i Mildred Elley innebär att du inte bara får en högkvalitativ högre utbildning, men det betyder också att du får tillgång till den mest avancerade medicinsk assistentjobbutbildningen som finns tillgänglig. Mildred Elley erbjuder också många olika fördelar för medicinska assistentprogramstudenter.

  • Finansiellt stöd
  • Lifetime Job Placement Assistance
  • Flexibelt skolschema
  • Godkänd för Veterans Education Benefits
  • Gratis karriärbedömning
  • Internationella studenter Välkommen

Lifetime Job Placement Assistance

Det finns många möjligheter till karriärplacering. Efter examen från Mildred Elley med examen eller vård, njut av vår livstidsanställnings assistans och är redo att driva en givande karriär inom medicinsk hjälp.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Mildred Elley »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum