Mode Cool Jakt - Kort Kurs

IFA Paris

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mode Cool Jakt - Kort Kurs

IFA Paris

Starta ditt favoritmärke i Paris!

Denna hands-on kurs om affärs-och design aspekter av mode starkt betonar interaktivitet med frekventa fältturer runt Paris (tygaffärer, butiker, prognoser företag, museer, och mer).

Studenter kommer att lansera ett främmande varumärke i Paris. De kommer att identifiera och undersöka tävlingen, välja en affärsplats, planera marknadsföringsstrategier, direktvisa merchandising, välja en bloggare och en brandambassadör, organisera lanseringsevenemanget och planera mediedekning och reklam.

Efter att ha arbetat med alla affärsaspekter av deras varumärke kommer studenterna att uppdatera en nuvarande modetrend för den kommande säsongen och utforma en kapselsamling av 10 artiklar för butikens öppning. Modeshowen kommer att innehålla en stämningsbräda, tyger och silhuetter.

Kursen lärs av Agustina Cattaneo. Agus är en frilansdeskonsult och en expert på att identifiera trender.

Med en kraftfull dubbel examen som revisor och modedesigner och mer än sex års erfarenhet i New York arbetar hon för närvarande oberoende med konsult för varumärken och företag och utvecklar innehåll för sociala nätverk som influenser och coolhunter. Hon ger också föreläsningar, seminarier, kurser och workshops över hela världen.

Hon föddes i Buenos Aires 1981. Hon tog sin examen i redovisning från UCA (argentinsk katolska universitetet) och arbetade som revisor på Deloitte & Touche. Efter en radikal förändring av riktningen i kompassen utvecklade och körde hon ett varumärke med sitt eget namn. Hon studerade sedan Fashion Design hos Parsons The New School for Design och gick sedan till skolan och gick in på FIT (Fashion Institute of Technology) i Global Fashion Management Program. När hon arbetade i New York arbetade hon för varumärken och företag som Lanvin och Li & Fung, utformad för modefotografer och tidningen som Elle, och var chef för Groupe Seize sur Vingt-butiken i Latinamerika. Hon började arbeta som Fashion and Design Coordinator och gick sedan till Trend Coordinator, båda positionerna som innebar att man ständigt informerades om uppdateringarna på sista minuten på lokal och internationell nivå.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 31, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Varaktighet
Heltid
Price
Pris
1,500
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Juli 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2018
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan