Mode Marknadsföring - Hösttermin

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Mode Marknadsföring - Hösttermin

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Den Fashion Marketing terminen program Vid IED Florence är en unik, fokuserad och praktisk introduktion till modeindustrin och den centrala rollen som marknadsföring. Detta tema utvecklas genom kurser, de företag som valts för samarbeten och projekt som avslutar terminen.

IED tillvägagångssättet erbjuder studenter en unik möjlighet att arbeta direkt med branschfolk som en del av sin akademisk erfarenhet och professionell utveckling tack vare långvariga relationer med italienskt mode och design industriledare.

Centralt för denna didaktiska filosofi om att involvera yrkesverksamma och industrin har IED Florence Fashion Marketing semesterprogram samarbetat med LUISAVIAROMA. LUISAVIAROMA (Florens) är en av världens viktigaste designers främsta e-handelsklubbförhandlare.

Tidtabell - Lektioner går från måndag till fredag, heltid.

Target - Fashion Marketing semesterprogrammet är öppet för nuvarande studenter, akademiker och yrkesverksamma som försöker definiera eller förvärva nya färdigheter och perspektiv. Det finns inga förutsättningar för att komma in i det här programmet.

Metodik och struktur - Fokus på Fashion Marketing semesterprogram utvecklas genom de erbjudna kurser, de företag som valts för samarbeten och det projekt som avslutar terminen. Viktiga kurser och ämnen som varumärkesbyggande och mode marknadsföring, som är grunden för att skapa effektiva och strategiska marknadsplaner, sammanhängande varumärke filosofi och bild konstruktion och slutligen god försäljning kommer noggrant täckas i klassrummet såväl som används i elev projektarbete och presentationer.

Eleverna kommer att arbeta i kontakt med modetillverkare av "Made in Italy" -produktionen, som syftar till att på ett innovativt sätt kommunicera och marknadsföra de konkreta och immateriella värdena för italiensk lyxprodukt på den moderna modemarknaden.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad August 30, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
15 veckor
Heltid
Price
Pris
7,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Florens
Startdatum: Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Italien - Florens
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan