Nivå 2 Certifikat För Barn Och Ungdomar

Alpha Gateway College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Nivå 2 Certifikat För Barn Och Ungdomar

Alpha Gateway College

Varför CYPW

Denna kvalifikation ger kompetensen och erfarenheten att utveckla din karriär inom barnomsorg i ett brett utbud av inställningar. Områden som ingår är Förståelse av utveckling av barn och ungdomar, Sammanhang och principer för tidig årsbestämmelser, Främjande av barns och ungdomars välbefinnande och motståndskraft samt Stödja barn och ungdomar för att uppnå sin utbildningspotential.

Relevant för

Nivå 2 kommer att passa dem som arbetar eller är på väg att arbeta, som barnläkare, vårdnadsarbetare eller specialpedagogisk assistent i en stödjande roll. Du vill arbeta med barn, men du arbetar i allmänhet under tillsyn.

Ingångskrav?

Det finns inga formella krav på inresa, även om kandidaterna ska kunna hantera kraven på kvalifikationsnivå. Kandidaterna kommer att behöva göra de inledande bedömningarna före bekräftelse av plats på kurs.

kvalificering struktur

Kursen har obligatoriska och valfria enheter. Nivån 2 består av 38 högskolepoäng. Enheter inkluderar: Introduktion till kommunikation, introduktion till personlig utveckling; Introduktion till jämlikhet och inkludering; Barn- och ungdomsutveckling bidrar till stöd för barn och ungdomsutveckling. Skydd av barn och ungdomars välfärd Bidra till barn och ungdomars hälsa och säkerhet; Stödja barn och unga människors positiva beteende Bidra till stöd för positiva miljöer för barn och ungdomar; Förstå partnerskap som arbetar med tjänster för barn och ungdomar; Underhålla och stödja relationer med barn och ungdomar; Hantering av pediatrisk sjukdom och skada.

Hur utvärderas kvalifikationen?

Bedömaren kommer till arbetsplatsen och observerar kandidaten samt bistår i portföljbyggnad och observationer. Alla elever kommer att delta i en veckokurs.

Kurslängd

Kursen tar cirka 12-14 månader att slutföra.

Kursavgifter

Kostnaden för kursen är £ 1500. Kandidater mellan 16 och 18 år är berättigade till full finansiering för kursens kostnad. Finansiering är tillgänglig för personer 19 år och äldre, var god kontakta oss för mer information.

60339_60311_3.jpg

Varför studera på Alpha Gateway College

Plats, plats, plats!

Vi är i ditt närområde, vi är i ditt samhälle och har varit i detta område i nästan 20 år nu. Vi känner till din gemenskap och några av våra anställda bor också här!

Du behöver inte oroa dig för att fånga en buss eller ett tåg eller en hytt - förutom att gå till och från högskolan är bra för dig och bra för miljön.

Flexibla studiealternativ

Våra kurser är en effektiv kombination av och variationer av, studera helger, vardagar, morgnar, eftermiddagar, kvällar och online-lärande. Detta gör det möjligt för dig att gå på college och studera mot din valda kvalifikation kring din nuvarande jobbroll eller din familjedynamik.

Få verkliga långsiktiga professionella eller personliga framsteg

Om du är seriös om att utveckla din karriär kan vi ta dig till nästa nivå. bevisa för dig och din arbetsgivare att du har färdigheter och förmåga att ta på sig nya ansvarsområden, få en kampanj på jobbet eller ens överväga högre utbildning - möjligheterna är oändliga!

Stödjande och professionella handledare

Vi är stolta över att inte bara våra handledare är kvalificerade lärare, men de har akademiska kvalifikationer och omfattande erfarenhet av de ämnen de levererar. De är passionerade om att hjälpa och stödja dig för att utveckla solida ledarskapskvaliteter och uppnå din formella kvalifikation.

Vad ska jag göra härnäst

Du måste följa för en bedömning för att se till att vi hänvisar dig till rätt klass för din nivå på engelska. Inga möten behövs, bara kom till Sutherland hus och en av oss kommer ha en inledande chatt med dig och sedan planera ett möte för att se en handledare.

60341_60310_1.jpg

Plats

Alpha Gateway College

43 Sutherland Road

Sutherland House

London E17 6BU

Kontakta oss

020 8527 1627

admissions@agcollege.co.uk

lorna@agcollege.co.uk

www.agcollege.co.uk

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 21, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
12 - 14 månader
Heltid
Price
Pris
1,500 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan