Läs den officiella beskrivningen

Detta är den sista av de tre CFA tentor! Nivå III CFA examen utforskar portföljförvaltning i stort djup. Det är viktigt att vara hands-on med kunskap om portföljhanteringsprocessen, från beräkningen av investerar begränsningar, mål och kapital marknadens förväntningar att fatta beslut tillgångsallokering.

Så det är allt mer nödvändigt att du studerar med CFA experter som har både utbildning och erfarenhet av branschen! Våra klasser är unika när vi förbereder dig på alla frågor av CFA läroplanen genom att lära begrepp och fokusera på problemlösning i klassen.

Genesis ger dig tre CFA utbildningslösningar av hög kvalitet som undervisas av CFA charterholders som ämnesexperter. Vi erbjuder lärarledd CFA klasser i Dubai och Abu Dhabi, ett till ett tvivel-clearing sessioner, online-resurser och mer. Våra lösningar utvärderar också vid varje steg av din resa genom övningsprov och håna tentor.

prep Pro

AED 12.000 Ett omfattande program sprids över 3-4 månader. Täcker hela CFA läroplanen för att förbereda kandidat för nivå III CFA examen.

Omar Pro

AED 6000 En intensiv översyn kurs fördelade på 5 dagar. Omfattar alla ämnen som fokuserar på nyckelbegrepp och problemlösning. En fullständig översyn lösning för nivå III CFA examen.

Premium Revision Pro

AED 6900 Abu Dhabi endast - En intensiv översyn kurs fördelat på 6 dagar. Omfattar alla 10 ämnen som fokuserar på nyckelbegrepp och problemlösning. En fullständig översyn lösning för nivå III CFA examen.

online-Pro

En fokuserad på nätet baserad kurs utformad för att leverera Genesis erfarenhet i en virtuell miljö. Förpackad med 45+ timmar ämne kloka nätet inspelade videor, Online Pro är en idealisk distansutbildning paket för nivå III CFA examen prep.

platina Pro

Genesis erbjuder nu exklusiva en-mot-en utbildning för alla våra kurser anpassade till dina behov.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Genesis Institute »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Sept. 2019
Duration
1 - 27 veckor
Deltid
Heltid
Pris
12,000 AED
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum