Läs den officiella beskrivningen

Nivå I CFA examen är i början av din CFA resa. Det är därför viktigt för dig att förstå examinationsform, studera metodik och viktiga CFA examen tips.

Genesis ger dig fem högkvalitativa CFA utbildningslösningar som lärs ut av CFA charterholders som ämnesexperter. Våra klasser är unika när vi förbereder dig på alla 10 frågor av CFA läroplanen genom att lära begrepp och fokusera på problemlösning i klassen. Vi erbjuder lärarledd CFA klasser i Dubai och CFA klasserna i Abu Dhabi, ett till ett tvivel-clearing sessioner av CFA fakultet, online-resurser och mer. Våra CFA kurser utvärdera också vid varje steg av din resa genom CFA övningsprov och håna tentor av Genesis och Schweser Kaplan.

prep Pro

9500 AED 100 timmar över 3- 4 månader Ett omfattande program sprids över 3-4 månader. Täcker hela CFA läroplanen för att förbereda kandidater för nivå I CFA examen.

premium Pro

15000 AED 120 timmar över 3- 4 månader Abu Dhabi endast - En utökad Prep pro med extra timmars utbildning. Täcker alla 10 ämnen i CFA läroplanen med särskild inriktning på frågor av hög weightage och problemlösning klasser.

fokusera Pro

5500 AED 69 timmar under två månader En förkortad prep program över 23 klasser som fokuserar på nyckelbegrepp, tvivel clearing och i klassövningar.

Omar Pro

4500 AED 40 timmar över 5 hela dagar En intensiv snabbkurs spridda över 5 dagar. Omfattar alla 10 ämnen som fokuserar på nyckelbegrepp och problemlösning. En fullständig översyn lösning för nivå I CFA examen.

Premium Revision Pro

5500 AED 48 timmar under sex heldagar Abu Dhabi endast - En intensiv snabbkurs fördelat på 6 dagar. Omfattar alla 10 ämnen som fokuserar på nyckelbegrepp och problemlösning. En fullständig översyn lösning för nivå I CFA.

online-Pro

2000 AED 45 timmar på nätet inspelade videor En fokuserad på nätet baserad kurs utformad för att leverera Genesis erfarenhet i en virtuell miljö. Förpackad med 45+ timmar ämne kloka nätet inspelade videor, Online Pro är en idealisk distansutbildning paket för nivå I CFA examen prep.

platina Pro

Genesis erbjuder nu exklusiva en-mot-en utbildning för alla våra kurser anpassade till dina behov.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Genesis Institute »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Juni 2019
Duration
1 - 28 veckor
Deltid
Heltid
Pris
9,500 AED
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum