Läs den officiella beskrivningen

Det är bra att du har passerat Nivå I CFA examen. Nivå II CFA examen kommer att vara en hårdare test av ert engagemang och uthållighet. Nivå II CFA examen handlar om tillämpning; denna examen kommer att testa din förmåga tillämpa CFA kursplaner begrepp och verktyg som ingår i den tidigare nivån med särskilt fokus på värdering av tillgångar, kapitalmarknader och företagsanalys.

Så det är allt mer nödvändigt att du studerar med CFA experter som har både utbildning och erfarenhet av branschen! Våra klasser är unika när vi förbereder dig på alla 10 frågor av CFA läroplanen genom att lära begrepp och fokusera på problemlösning i klassen.

Genesis ger dig tre CFA utbildningslösningar av hög kvalitet som undervisas av CFA charterholders som ämnesexperter. Vi erbjuder lärarledd CFA klasser i Dubai och Abu Dhabi, ett till ett tvivel-clearing sessioner, online-resurser och mer. Våra lösningar utvärderar också vid varje steg av din resa genom övningsprov och CFA håna tentor.

prep Pro

AED 11.000 Ett omfattande program sprids över 3-4 månader. Täcker hela CFA läroplanen för att förbereda kandidat för nivå II CFA examen.

Omar Pro

AED 6000 En intensiv översyn kurs fördelade på 5 dagar. Omfattar alla 10 ämnen som fokuserar på nyckelbegrepp och problemlösning. En fullständig översyn lösning för nivå II CFA examen.

Premium Revision Pro

AED 6900 Abu Dhabi endast - En intensiv översyn kurs fördelat på 6 dagar. Omfattar alla 10 ämnen som fokuserar på nyckelbegrepp och problemlösning. En fullständig översyn lösning för nivå II CFA examen.

online-Pro

En fokuserad på nätet baserad kurs utformad för att leverera Genesis erfarenhet i en virtuell miljö. Förpackad med 45+ timmar ämne kloka nätet inspelade videor, Online Pro är en idealisk distansutbildning paket för nivå II CFA examen prep.

platina Pro

Genesis erbjuder nu exklusiva en-mot-en utbildning för alla våra kurser anpassade till dina behov.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från Genesis Institute »

Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Feb. 2020
Duration
1 - 28 veckor
Deltid
Heltid
Pris
11,000 AED
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum