Läs den officiella beskrivningen

Professionell - Intensiv - Autentisk

Ackrediterade av thailändska utbildningsministeriet

För dem som vill lära sig grundläggande kulinariska färdigheter och de mest populära thailändska, kinesiska och japanska rätterna.

praktikplatser

Detta intensiva 7-veckors träningsprogram är utformat för att introducera både thailändska och internationella studenter till grundläggande kulinariska färdigheter och att lära eleverna de mest populära thailändska, kinesiska och japanska rätterna. Kursen lärs huvudsakligen på engelska. Efter examen kan eleverna välja att arbeta som praktikanter på ett hotell / hotell i upp till 3 månader. Detta är en betald praktikplats. Praktikplatser är inte obligatoriska. Stöd till arbetsplatser tillhandahålls gratis för studenter som har avslutat kursen. Klasserna är små, och mycket personlig uppmärksamhet är tillgänglig.

KULINÄR UTBILDNINGSMETODIK

Utbildningen görs enligt följande:

1. Klassrumsutbildning (2 veckor) -

I ett dedikerat klassrum, ämnen som knivkompetens, HACCP, menyplanering, näring, matkostnad

2. Kulinarisk träning (5 veckor) -

(A) Demonstrationsklass-På morgonen kommer kockinstruktörer att förklara och visa hur man lagar maträtten

(B) Praktisk ansökan - På eftermiddagen förväntas studenter, med recept och anteckningar, korrekt förbereda samma maträtt professionellt och korrekt. Alla rätter kontrolleras av instruktören med konstruktiv kritik som erbjuds. Varje elev har egen träningsstation och arbetar självständigt.

PAN-ASIAN CULINARY TRAINING COURSE

ÖVERGRIPANDE:

  • Klassrummet-7 veckors träning (35 dagar, måndag-fredag)
  • 260 timmar matlagning och i klassrummet
  • Praktik upp till 3 månaders betald praktik på thailändska hotell / orter

KLASSRUM

  • Klassrumsföreläsning-10 dagar, 6 timmar / dag = 60 timmar
  • Matlagningsträning-25 dagar, 8 timmar / dag = 200 timmar

KURSINNEHÅLL:

Undervisning:

  • Alla elever - 70 000 * (Thai Baht)

* Innehåller 2 enhetliga uppsättningar

Längd: 7 veckor (måndag-fredag ​​i 35 dagar)

Praktik: Ingen avgift för detta program och detta är valfritt, inte obligatoriskt. Kan vara upp till 3 månader, med lön, på ett thailändskt hotell eller resort.

Startdatum: Varje måndag

Matlagning:

  • Thailändsk (18 dagar)
  • Kinesiska (5 dagar)
  • Japanska (2 dagar)

Instruktion: På engelska (förutom thailändska studenter)

Kursmaterial:

  • Recept på engelska för alla rätter, dips, pasta, såser förberedda
  • Föreläsningsmaterial på engelska

Klassstorlek: Begränsad till 9

Avläggande av examen: Diplom och Utbildningsdepartementet intygas efter tillfredsställande deltagande, deltagande och testresultat

Deposition: 25% krävs för att hålla en plats

Letter of Acceptance: Tillhandahålls för internationella studenter vid mottagande av medel

BETALNINGSMETOD:

Betalad av Paypal, eventuellt stort kreditkort, banköverföring, kontant eller via banköverföring (om det finns inom Thailand). Återstående undervisning, som inte betalas som deposition, beror på den första dagen i klassen betald kontant (THB) eller med kreditkort (3%).

ENGELSKALEKTIONER:

Finns, mot en extra kostnad, för dem som behöver eller vill förbättra sina engelska färdigheter.

praktik:

Arbeta på utvalda högklassiga thailändska hotell / orter för lön och erfarenhet. För dem som gör ett bra jobb finns vanligtvis möjligheter till anställning. Upp till 3 månaders betald utbildning på arbetsplatsen.

INTERVJUER:

Vi är i ständig kontakt med arbetsgivare som söker pan-asiatiska kockar på grundnivå. Vissa representerar kryssningsfartyg medan andra arbetar med orter och restauranger i Thailand. Vi hjälper våra studenter att få intervjuer. Det finns ingen kostnad för denna tjänst.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från Thai Chef School »

Senast uppdaterad October 17, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 2019
Duration
7 veckor
Heltid
Pris
75,000 THB
Internationell studentavgift.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum