PDGM bank och finans

T. A. Pai Management Institute (TAPMI)

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

PDGM bank och finans

T. A. Pai Management Institute (TAPMI)

PDGM bank och finans

TA Pai Management Institute (TAPMI)

Den PGDM-bank- och finanstjänster (motsvarande en MBA-examen) bygger på en unik läroplan struktur som bygger en studerandes färdigheter och kunskaper inom finans. Det första året omfattar redovisning, finans, ekonomi och bank kurser, och det andra året erbjuder specialiserad utbildning antingen bank eller kapitalmarknader. Med hjälp av state-of-the-art Bloomberg Lab gör denna kurs studenterna att ha en tränarkarriär inom bank- och finanstjänster med ledande nationella och multinationella banker och finansinstitut. Under studien, tar emot en elev strikt akademiska förberedelser, väsentliga ledaregenskaper genom vår integrerade ledarskapsprogram och möjlighet att få praktisk erfarenhet genom Bloomberg terminaler och studiebesök till State Bank of India och nism.

finans~~POS=TRUNC Lab

Höjdpunkten på BKFS programmet är TAPMI Finance Lab, en världsledande Lab, som drivs av Bloomberg India.The handel lab är utrustad med 16 Bloomberg terminaler och är den största Bloomberg stöds labb i Indien. Finans labb ger studenterna praktisk erfarenhet i investeringar och Portfolio Management, Prognosen, riskhantering och förståelse för de globala kapitalmarknaderna. State-of-the-art lab ger eleverna den kunskap och insikt i verkliga marknadssituationer samtidigt att överbrygga klyftan mellan finansiell teori och praktik.

Student Managed Investment Course (SMIC)

BKFS programmet kräver studenterna att genomgå Student Managed Investment Course (SMIC) med varje elev ges skivor. 25000 varje resulterande i en samling skivor. 10 lakhs att investera i verkliga marknader. Denna fond förvaltas som en professionellt skött enhet av studenterna valts ut genom en rigorös process för denna kurs. Syftet med SMIC är att ge erfarenhetsbaserad inlärning genom att ge alla elever att fatta investeringsbeslut på BSE / NSE börsbolag. TAPMI är den enda handelshögskolan i Indien för att köra en kurs där studenterna ges riktiga pengar för att investera i de finansiella marknaderna. Detta unika tillfälle ger TAPMI studenterna en djupare förståelse av verkligheten i finansmarknader och finansinstitut bättre än jämnåriga. Processen för att försvara sina investeringsbeslut på en panel av ledande experter från industrin och lärare förbereder dem för de utmaningar de kommer att ställas inför när de kliver ut ur ramarna för den akademiska miljön.

ledarskapsutveckling

Med föränderliga affärsbehov och snabbt föränderliga affärsmiljö, ledare måste vara kreativ, nyfiken och innovativa. En viktig kombination av organisatoriska och människor färdigheter är nödvändigt för dagens ledare. På TAPMI förbereder vi eleverna att möta dessa unika utmaningar med våra ledarutvecklingsprogram. Vi utvecklar nödvändig kunskap och karaktär som krävs för att lyckas i komplexa organisationer. Eleverna lär sig sina egna styrkor genom självutvärderingar, psykometriska bedömningar och kontinuerligt mentor och styrs under sin tid på TAPMI.

Behörighet

Den PGDM-BKFS programmet är ett specialiserat program med fokus på bank och finans Domain. Sökande med mer än två års yrkeserfarenhet och intresserade specialiserat inom Banking eller Capital Markets är mest opt ​​för det här programmet. En examen (10 + 2 + 3 eller 10 + 2 + 4) i något ämne, som erkänns av AlU som är berättigade till Post- Graduation, med inte mindre än 50% märken är nödvändigt. Detta gäller även för dem med yrkeskvalifikationer som Chartered redovisning, kostnadsredovisning och Company Secretary. Kandidater visas för sista året Degree undersökning kan också gälla. Men sådana kandidater, om de väljs av TAPMI, krävs för att producera bevis på examen när de ansluter sig till PGDM-BKFS Program och skicka sin prägel listor och andra vittnesmål inom de fastställda date.Only indiska medborgare och de som uppfyller NRI urvalskriterier är berättigade att ansöka om detta program.

Giltiga mängder av CAT 2016, XAT 2017 och GMAT 2015 och 2016.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Heltid
Price
Pris
36,000 USD
36.000 USD för 2 år, inklusive vandrarhem avgifter och exklusive månads livsmedel bill
Information
Deadline
Locations
Indien - Manipal, Karnataka
Startdatum : Juli 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juli 2019
Indien - Manipal, Karnataka
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan